WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Zařiďte si interiér podle aktuálních trendů! Pusťte domů přírodní tóny a romantiku

Zařizování domácnosti je výhradně dámská parketa. Ženy dokážou spojit praktickou a elegantní stránku nábytku. Všechno musí sedět do posledního detailu. Každá má svůj vyhraněný vkus a jediný cíl, ale inspirovat se aktuálními trendy není na škodu!

Začíná to barvami

Před nákupem jakéhokoliv kousku nábytku si musíme uvědomit, že barvou roku 2020 je pastelově zelená barvička. V závěsu se drží modrá, starorůžová, kombinace černo- bílé a přírodní odstíny. Interiér zařízený v nostalgickém, rustikálním či romantickém duchu je nyní nadčasový.

Klíčem k úspěchu jsou úložné prostory

Ne všichni mají to štěstí a bydlí ve velkém domě, proto je klíčem ke spokojenosti nábytek s úložným prostorem. Vestavěné skříně, postele s místem pro úschovu věcí, chytře řešené botníky či komody a skládací jídelní stoly ulehčí tento každodenní boj. Nábytek musí být užitečný, jinak nemá v domácnosti co dělat. Na skladování zbytečností se už nehraje!

Do obýváku patří kvalitní sedačka

Klíčovou částí obývacího pokoje je prostorná sedací souprava. Letos si klidně pořiďte i sedačku ve francouzském stylu či retro model se sametovým povlakem. Samozřejmostí jsou polštářky tón v tónu či odvážnější barvičky, které však k sobě musí dokonale ladit. Ať se to u vás doma leskne. Nábytek do obýváku s kovovými úchyty a nožkami je v kurzu! Kovové prvky zlaté, stříbrné, mosazné i měděné zakomponujete do moderní i rustikální domácnosti. Žhavým želízkem v ohni jsou skříňky a komody napůl matné a napůl lesklé, povrchy drsné a jemné zároveň.

Regály, obrazy a koberce na zdi

Je škoda, že se často zapomíná na to nejdůležitější. Dekorace doladí vzhled interiéru a vytvářejí tak pověstné teplo domova. Letos nic nepokazíte obrazy se zajímavě řešenými rámy, foto koutkem v extravagantním stylu, dřevěnými regály na květináče a skleněné doplňky, starožitnými hodinami a zrcadly, praktickými závěsnými skříňkami a drobnými poličkami na knihy.