WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Růžové boty na podpatku – Ženský a stylový doplněk k vašemu outfitu

Chcete-li být v letošní sezóně in, můžete do svých outfitů zakomponovat také stylové růžové boty na podpatku. Ty však mohou mít mnoho podob. Jestliže nejste zrovna módní guru, nevadí. Na následujících řádcích si totiž povíme, jaké modely právě frčí a také to, jak je můžete vkusně zařadit do jarních a do letních outfitů.

Růžové boty na podpatku - Ženský a stylový doplněk k vašemu outfitu

Proč vsadit na růžové modely dámské obuvi na podpatcích a pro koho jsou takové boty určené?

Dámské růžové boty na podpatku skvěle zapadnou do romantických a do boho outfitů. Díky růžové barvě dodáte vašim outfitům ryze ženský nádech. Růžová barva může mít různé odstíny. Světlé růžové tóny na obuvi působí něžně a lze je kombinovat s oblečením v pastelových barvách. Sytě růžové dámské boty na podpatku pak můžete kombinovat např. s černými oděvy. Růžovou obuv na podpatcích mohou nosit dívky a ženy všech věkových kategorií. Jak jsme avizovali, jen je potřeba si vybrat ten správný barevný podtón. Na oblíbené dámské boty v růžové barvě na podpatku se můžete podívat např. v kamenných prodejnách CCC. Tady si můžete vybírat z celé řady růžové dámské obuvi.

Růžové boty na podpatku - Ženský a stylový doplněk k vašemu outfitu

Jaké modely dámské růžové obuvi na podpatku budou letos v kurzu?

V letošní sezóně pofrčí různé modely dámské růžové obuvi. Do společenských a do business outfitů můžete zařadit např. dámské růžové lodičky. Odstín obuvi přizpůsobte stylu vašeho outfitu. Do romantických a do boho outfitů se vám budou hodit lodičky v pastelovém odstínu. Na rande pak můžete volit výrazně růžovou barvu dámských lodiček. Budete neodolatelné. In pak budou také růžové sandály na vyšší platformě. Ty se hodí opět do společnosti a na různé oslavy či na promoce. Letos jsou v kurzu také dámské růžové nazouváky. Tady můžete vsadit i na nižší podpatek. Vždy vybírejte obuv podle toho, na čem umíte chodit. Jinak si koledujete o nepříjemné faux pas. I malý podpatek umí dodat outfitu patřičný šmrnc. Výše zmíněné růžové modely dámské obuvi seženou dívky a ženy i v prodejnách CCC. Zde si vybere kousek podle svého gusta i ta nejnáročnější zákaznice.

Růžové boty na podpatku - Ženský a stylový doplněk k vašemu outfitu

S čím letos kombinovat růžové dámské lodičky a z jakého materiálu je vybírat?

Letos se vám budou dámské růžové lodičky hodit k trapézovým nebo k plisovaným sukním s vyšším pasem. Vysoký pas na oblečení vás opticky zúží a prodlouží. v módě budou také široké džíny s vysokým pasem a boho tuniky a halenky. K růžovým lodičkám zapadnou i šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou objevit klasicky v dekoltu, ale také na bocích či v oblasti šíje. Zaměříme-li se na materiál, budou v kurzu kousky z pravé kůže. Kožené růžové dámské boty na podpatcích jsou nejen elegantní a stylové, ale také pohodlné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost je téma, které rezonuje celou společností. Své o tom ví i obuvnické značky. Je tak z čeho vybírat. Na módní kožené kousky na podpatcích v růžové barvě se můžete podívat také na přehledném e-shopu CCC. Je to tu tzv. sázka na jistotu. Společně s růžovou obuví tu lze zakoupit i růžové módní doplňky. Obuv a doplňky by k sobě měly totiž v outfitu společně ladit. A to barvou, ale i strukturou.

Zdroj foto: ccc.eu/cz