WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Converse oslavuje 50. výročí hry DUNGEONS & DRAGONS

Ve spolupráci s DUNGEONS & DRAGONS vytvořil Converse limitovanou edici bot a oblečení na počest jedné z nejslavnějších světových her a vzdal ji tak hold k jejímu neuvěřitelnému 50. výročí.

Hlavními hvězdami kolekce jsou dvě verze Chuck 70, které vás vtáhnou do fascinujících světů hry prostřednictvím ilustrací z prvního grafického vydání. Kolekce představuje verze Chuck Taylor All Star a sérii oblečení včetně triček, mikiny s kapucí, kraťasů a kšiltovek.

Converse x DUNGEONS & DRAGONS má lehce nostalgický styl, který dokresluje jemnými detaily. Ty ocení především fanoušci hry. Například Chuck 70 mají vyražené hvězdy na nášivce Chuck, které odkazují na dvacetistěnnou kostku. Dále objevíte na botách šestiúhelníkové otvory na upevňování tkaniček. Další odkazy na historii hry jsou z vnitřní strany jazyka včetně ilustrací postav na samotných botách, což poskytuje hravou příležitost k výběru té nejlepší boty pro jednotlivé fanoušky.

Navíc si fanoušci budou moci upravit styly na digitální platformě Converse By You, která jim umožní vytvořit si vlastní unikátní design. Možnosti zahrnují výběr barvy bot, podšívky jazyka, špičky, registrační značky a grafických potisků inspirovaných hrou.

Kolekce se poprvé představila na události Gary Con XVI v březnu 2023, oslavující život a dílo spoluzakladatele hry DUNGEONS & DRAGONS, Garyho Gygaxe. V České republice bude k dispozici od dubna 2024 na www.converse.cz a ve vybraných obchodech.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

Zdroj foto: Converse