WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Valentýnská kolekce od Lush

Už to taky cítíte? Láska je ve vzduchu a s ní přichází i nová valentýnská kolekce Lush! Najdete v ní spoustu produktů do vany, sprchy i tuhý masážní olej pro ty nejromantičtější večery ve dvou. 

Valentýnská kolekce bude dostupná online i ve všech kamenných obchodech od 3.ledna 2020.

Love Locket

koupelová bomba / cca. 280 Kč/ks

Nechte svou lásku rozkvést ve spektakulární jahodově voňavé koupeli. Tahle bomba ukrývá malinká srdíčka a to vaše rozbuší povzbuzující pomerančovou silicí a sladkou konejšivou tonkou.

Naked Attraction

tuhý masážní olej / cca. 250 Kč/ks

Pusťte se do masáže pro hebkou pokožku smyslně provoněnou jasmínem a mimózou. Rozmazlete sami sebe nebo použijte ve dvou.

Peachy

mýdlo na tělo i ruce / cca. 250 Kč/ks

Broskve, grapefruity a davanová silice vám osladí život a dostanou vás do nálady.

Love Boat

koupelová bomba / cca. 150 Kč/ks

Ať už se vydáváte do neprozkoumaných vod nového vztahu, nebo jste stále v té stejné řece, proč se neplavit na voňavé citrusové loďce Love Boat? Na palubu! Náklad silic ze sicilských citronů a sladkých pomerančů už je připraven! Nechte koupelovou bombu vplout do vaší napuštěné vany a vykouzlit povznášející lázeň, která vás vezme na nezapomenutelnou jízdu.

Tip redakce

Duhový roh jednorožce je produkt, který „must have“!

Unicorn Horn

Jednorožci jsou nejspíš skuteční, ale i kdyby nebyli (nebojte, spíš fakt jsou), tak by vám to nevadilo! Protože je tu tahle třpytivá pěna s relaxační levandulovou silicí a s neroli, co projasní vaši náladu.

Výrobky LUSH naleznete v obchodech nebo online.