WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

E.MI představuje luxusní kolekci produktů na ruce

Jedná se o profesionální produkty pro zachování mladistvé pokožky rukou, A jsou upraveny tak, aby je bylo možné používat i v domácím prostředí.

Hyaluronic Ultra moisture cream – 1.340 Kč 

Kyselina hylauronová hloubkově hydratuje a zpevňuje pokožku, obnovuje elasticitu a vyhlazuje vrásky / Glutation chrání pokožku před působením vnějšího prostředí. Pupečník asijský zlepšuje krevní oběh a látkovou výměnu a podporuje buněčnou regeneraci / Výtažek z myrty účinně omlazuje a zpevňuje pokožku, navrací jí pružnost a elasticitu.Olej z hroznových semínek má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti.

Hyaluronic acid serum – 1.010 Kč

Hloubkově působící inovační aktivní formule byla vyvinuta speciálně pro pokožku rukou / Vysoká koncentrace kyseliny hylauronové rychle proniká do hloubky pokožky, má výrazný liftingový efekt, momentálně zlepšuje vzhled pokožky a zpomaluje její stárnutí. Pupečník asijský účinně stimuluje syntézu kolagenu, vyhlazuje a rozjasňuje pokožku a zachovává její přirozenou mladistvost a krásu / Kyselina mléčná šetrně zesvětluje a vyhlazuje povrch pokožky.

Exfoliant s AHA kyselinou – 1.010 Kč

Inovační komplex 6 kyselin pro mladistvou, hladkou, pružnou a zářící pokožku rukou: 20% kyselina glykolová šetrně obnovuje horní vrstvu pokožky, podporuje krevní oběh, zlepšuje pružnost a elasticitu a redukuje vrásky. Kyselina hylauronová poskytuje hlubokou hydrataci, obnovuje elasticitu, redukuje suchost a loupání, vyhlazuje vrásky. Kyselina mléčná šetrně zesvětluje a vyhlazuje povrch pokožky.Kyselina citrónová čistí a odstraňuje odumřelé buňky, normalizuje pH pokožky. Kyselina jablečná regeneruje poškozené a oslabené buňky. Kyselina vinná podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje pružnost pokožky. 

Více informací naleznete na www.emi-shop.cz.