WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nevšední dárky, které zaberou při každé příležitosti!

Děláme to tak rádi. Rádi dáváme dárky. A možná ještě raději dárky dostáváme. Vhodný dárek je ale někdy pořádný oříšek. Není to totiž tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Není náš dárek příliš okázalý? Není příliš drahý? Hodí se dárek zrovna k této příležitosti? Jistě si tyto a řadu dalších otázek při výběru dárků kladete velice často. Přitom existují dárky, které dokáží na vaše otázky velice jednoduše odpovědět.

Muži ocení váš smysl pro humor

Tou odpovědí je trocha toho vtipu a humoru. Takové dárky totiž dáváme zpravidla od srdce. Nedáváme je kvůli jejich materiální hodnotě, ale protože chceme potěšit osobu, kterou máme rádi. Hledáte něco pro vašeho partnera? Potom vsaďte na dárky pro muže, které nikdy nemohou zklamat! Muži rádi berou proces obdarovávání s humorem. Drahým dárkem je tedy často neoslníte. Co u mužů nejvíce zabírá? Mohou to být třeba:

  • Pivní dárky
  • Různé vychytávky

Který z mužů ostatně není milovníkem zlatavého moku? Takového budete hledat opravdu jen stěží. Takový pěkný dárek přitom může spočívat třeba v tričku s vtipným pivním potiskem, vtipných ponožkách s motivem piva, případně můžete být nápaditější a věnovat unikátní pivní sadu, která vašemu milému přinese chutě piva z celého světa. Chutě, za kterými se jen tak hned nepodívá. Muži mají rádi ale také různé vychytávky. Jsou to různé zlepšováky na stůl do kanceláře, nebo třeba něco na chlazení piva. No vidíte to, a jsme zase u toho piva!

Také vy máte právo udělat si radost

Ne nadarmo se říká, že nejlepší dárek je ten, který si koupíme my sami. Někdy se vám ale může podařit, inspirovat vašeho partnera, aby vám právě takový dárek koupil. Ukažte mu nenápadně dárky pro ženy, které se vám líbí, bez kterých nemůžete být. Uvidíte, že váš partner zejména ocení, že vám dárek nebude muset vybírat on sám.