WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Hřejivé, kořeněné a sladké: Nové zimní vůně od Lush!

Přejete si novou vůni? Lush rozšířil sbírku parfémů o nové výtvory! Kdekoli je to možné, používají pro jejich ručně vyráběné parfémy výhradně přírodní ingredience jako jsou vysoce kvalitní éterické oleje nebo absolue. Speciální vonné tóny pak někdy nahradí i syntetické složky – jako třeba vůni banánu.


Kvalitní ingredience a jejich zodpovědný nákup jsou pro nás klíčové. Všechny éterické oleje pocházejí od důvěryhodných dodavatelů – můžete si tak být jisti, že v našich produktech najdete jen to nejlepší.

Dear John

2400,-Kč / 100ml

Hřejivý, trochu „drsný“ parfém, je sice poctou otcovství a mužnosti, ale nevoní úchvatně pouze na mužích. Dear John vytvořil spoluzakladatel Lush Mark Constantine jako ódu na svého ztraceného otce. Přijde vám známá a uklidňující, jako když zaboříte obličej do oblečení blízkého člověka, abyste nasáli jeho vůni. Tato opojná dřevitá kořenitá vůně navodí pocit bezpečí a příjemné nostalgie. Hřejivý hřebíček a koriandr jí dodávají kořeněné tóny a notu čerstvě uvařené kávy, zatímco kouřové tóny vetiverové silice a zemitý jalovec přinášejí špetku tabákových tónů, aby tento unikátní konejšivý parfém, hřejivé objetí a sentimentální výlet dovršily. 

The Smell of Freedom

4250,-Kč / 100ml

Inspirativní směs tří různých parfémů, které vynikají samy o sobě, ale teprve jejich spojením vzniká opravdové mistrovské dílo. Bylinná a dřevitá vůně Fire Tree je doplňována pikantními tóny parfému Old Delhi Station kombinující zázvor, hřebíček a černý pepř. Třetímu parfému Oudh Heart dominuje „pudrové“ a dřevité aroma. Mistrovská směs, která se představí výbuchem řízných citrusů, po chvíli uvolní svou kořeněnou notu a zanechá na pokožce unikátní vůni svobody. 

Ginger

1000,-Kč / Parfém 30ml
325,-Kč / Tuhý parfém
65,-Kč / Mycí kartička

S unikátní a jedinečnou vůní vydržíte tančit klidně celou noc. Přijměte energickou výzvu elegantní vůně zázvoru, mimózy a santalového dřeva, buďte si jistí v kramflecích a protančete třeba i celou noc!

Tento produkt si zamilujete, jestliže máte rádi silnou, kořeněnou a hřejivou vůni zázvorové silice, lehký závan sladce květinové mimózy, vzpomínání. Ginger byl jedním z nejoblíbenějších parfémů Cosmetics To Go – firmy předcházející Lush.

Lord of Misrule

900,-Kč / Parfém 30ml
325,-Kč / Tuhý parfém

Vychutnejte si sladce-kořeněné dostaveníčko vanilky s černým pepřem a pačuli ze Sumatry. S tímto parfémem jsme si trochu zadivočeli a vznikla nezbedná, sladce kořeněná a bylinná vůně.Tento produkt si zamilujete, jestliže máte rádi sladce kořeněné vůně, sprchový gel Lord of Misrule, neplechy, šprýmy, středověké slavnosti.

Výrobky LUSH naleznete v obchodech nebo online.