WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pečujte o svou pleť s kyselinou hyaluronovou, nebudete litovat

Pro zdraví pleti a její luxusní vzhled je nesmírně důležitá správné péče. Ta dokáže zajistit její perfektní hydrataci či eliminaci vrásek. Naše pleť pak pomaleji stárne a zároveň je pevná a elastická. Existuje řada produktů, které vám s péčí o pleť mohou vhodně pomoci. Mezi ně patří například i ty obsahující kyselinu hyaluronovou.

O kyselině hyaluronové zajisté neslyšíte poprvé. V kosmetice je využívána řadu let a má mnoho pozitivních účinků na stav naší pleti. Její pravidelné používání nám zajistí především mladistvě vypadající pleť, pružnost a pevnost. Díky tomu se vám vrásky a obecně stárnutí pleti vyhnou obloukem.

Dokonalá hydratace a mladistvý vzhled

Unikátní kyselina hyaluronová je k dostání v nejrůznějších formách. Obsahují jí například séra, gely či krémy. Záleží tak čistě na vašich preferencích, kterou její podobu využijete. Obecně je lepší používat výrobky s její vyšší koncentrací.

Dokáže vaši pleť skvěle hydratovat a zároveň se stává jakousi pomyslnou zásobárnou vlhkosti. Zároveň pleť regeneruje a předchází jejímu stárnutí. Mile budete překvapeni jejími účinky, které vám při pravidelném používání zajistí krásnou a svěží pleť.

Konec stárnutí pleti, vrásky vás již nepřekvapí

S vráskami či pružností pleti pomáhá také skvělá opuncie. Zázrak přírody, jehož předností je účinek na vyhlazování vrásek a celkové zlepšení pružnosti pleti. Výsledky pravidelné aplikace jsou poměrně velmi brzdy viditelné, a to mnohdy již po první týdnu používání. Opuncie působí v podstatě jako přírodní lifting.

Mezi její hlavní přednosti patří regenerace pokožky, eliminace stárnutí pleti či ochrana před působením nežádoucích vlivů. Navíc pokožku zklidňuje a pomůže i s redukcí tmavých kruhů či váčků pod očima. Skvělá opuncie je skutečný, a především přírodní zázrak pro naši pleť, která si zaslouží co možná nejlepší péči.

Zdroj obrázku: puhhha / Shutterstock.com