WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nasprejovat, upravit a jít! Suchý šampon nové generace

Známe to všechny – potřebujeme, aby náš účes vypadal perfektně, ale zrovna nemáme na umytí vlasů dostatek času. Zvláště majitelky dlouhých vlasů totiž vědí, že cesta k čerstvě umytým vlasům je zdlouhavá a následné vysoušení zabere další cenné minuty. Jak během několika vteřin zařídit, aby byly vlasy tak svěží, jako by byly umyté? S pomocí nového Suchého šamponu ALCINA!

Suchý šampon ALCINA vlasy osvěží, vyživí, a přitom na nich nezanechává žádné viditelné stopy. Díky nové technologii a účinným látkám vlasy získávají příjemnou vůni, pevnost a pěstěný vzhled. Po nanesení se rychle vstřebává. Je lehký a vlasům dodává objem a strukturu, takže jsou připraveny na následnou úpravu, která dlouho vydrží. Snadno jej pak odstraníte vykartáčováním či umytím. Je bezbarvý a hodí se pro všechny typy, struktury i barvy vlasů.

Hlavní výhodou oproti běžnému mytí vlasů je, že suchý šampon můžete použít kdekoliv a kdykoliv během dne a celá úprava vám zabere daleko méně času. Zejména pro dlouhé vlasy může být navíc časté mytí příliš namáhavé, a tak je suchý šampon perfektní alternativou.

Použití: Dobře protřepejte. Nastříkejte na kořínky suchých vlasů ze vzdálenosti cca 15 cm. Nechte působit 1-2 minuty. Přípravek vmasírujte a poté vyčešte.

Výrobky Alcina seženete ve vybraných salonech, více informací naleznete na www.alcina.cz.