WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Největší nákupní akce podzimu – Palladium Shopping Weekend 13.-15.9.2024

Od pátku 13. září až do neděle 15. září 2024 se koná oblíbená podzimní prodejní akce „Palladium Shopping Weekend“. Desítky obchodů v nákupním centru Palladium připravily pro své zákazníky výrazné slevy, jejichž přehled naleznete na www.palladiumpraha.cz.

Ve stejném termínu se pak další desítky prodejen účastní podzimních „Marianne Days“.

Největší nákupní akce podzimu - Palladium Shopping Weekend 13.-15.9.2024

Nákupní centrum Palladium během akce zákazníky obdaruje za nákupy hezkými dárky.

Stačí na Infokiosku v přízemí nákupního centra předložit účtenky za nákupy uskutečněné v Palladiu během v období 13. až 15. září 2024 a dárek může být váš:

  • Pří nákupu nad 800 Kč obdržíte stylovou textilní nákupní tašku, která je vyrobena z PET lahví.
  • Při nákupu nad 1600 Kč obdržíte elegantní etuji (taštičku) na zip. Vybrat si můžete z barev stříbrná, zlatá, měděná či růžovozlatá.
  • Při nákupu nad 2600 Kč obdržíte bílé tričko „Nadotek“ od nadace Debra s designem Lukáše Musila. Nadace Debra ČR podporuje pacienty s nemocí motýlích křídel. Trička „Nadotek“ jsou šitá švy ven, čímž se poukazuje na to, že kůži lidí s nemocí motýlích křídel dokonce i švy nebo cedulky můžou ublížit. Vy tak získáte originální kousek do svého šatníku.
Největší nákupní akce podzimu - Palladium Shopping Weekend 13.-15.9.2024

Na vaše nákupy se těší i zmodernizované prodejny značek C&A, Reserved či Geox nebo nové značky, které v posledním roce nákupní centrum Palladium přivítalo, například Converse, Medicine, Columbia, Kara, Urban Brands.

Palladium Shopping Weekend doprovodí hudební program u Infokiosku v přízemí nákupního centra:

  • V pátek 13. září 2024, 16–18 hodin, vystoupí Son of Wolves & Milan Samko
  • V sobotu 14. září 2024, 14–16 hodin, vystoupí Johni

U Infokiosku je pro návštěvníky přichystán speciální podzimní fotokoutek v podobě telefonní budky s květinovou výzdobou.

Detailní informace o nákupní akci získáte na www.palladiumpraha.cz.

Největší nákupní akce podzimu - Palladium Shopping Weekend 13.-15.9.2024

PALLADIUM

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 700 míst. Oblíbenost nákupního centra Palladium potvrdila veřejnost a odborná porota dvojnásobným udělením prestižního ocenění Superbrands pro rok 2023 a pro rok 2024 pro nejlepší značky v České republice.

Do Palladia se každý dostane metrem ze stanice metra linky B Náměstí Republiky, tramvají anebo lze pohodlně zaparkovat v podzemní garáži se 700 prostornými místy. Aktuální obsazenost zákazníci mohou nalézt na www.palladiumpraha.cz. Parkovat lze již od 50 Kč/ hodinu.

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

Zdroj foto: PALLADIUM