WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Podzimní veletrh FOR BEAUTY je za dveřmi! Na co se můžete těšit již za pár dní?

Nekonečné množství inspirace, rady odborníků i výhodné slevy a nákupy – to vše na jednom místě a během dvou dní. Veletrh FOR BEAUTY se uskuteční již 20.–21. 10. 2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z beauty světa. Součástí veletrhu FOR BEAUTY bude také řada celebrit, například Monika Bagárová, Taťána Kuchařová či Tomáš Arsov. A bohatý doprovodný program. Tváří veletrhu je známá modelka a Česká Miss roku 2015 Nikol Švantnerová. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Návštěvníkům poradí odborníci z profesionálních kosmetických značek DermapenWorld, BEAUTY GROUP – GIGI, pHformula, Obagi, Totis Pharma, INGLOT, PROFI ESTETIKA, BTL, Esthemax, TASHA, UTSUKUSY JAPAN, AMBeauty/Global Nutrition, Clevercare.cz, Depilujeme.cz, GLAMOUR LIFE – FR-HAUT, Oxynergy & CO, Doelis, Onmacabim, Lidee, NOREL, Mesoestetic, Macon Cosmetic, Depiluj,s.r.o., Scimed Biotechnologies, Bionike a mnoha dalších, které se představí v Hale 1

Nebudou chybět ani oblíbené značky Glamour Lashes, Beauty Store, JB Lashes, NuSkin, Make-up Institute Prague, Paese, Di Angelo Cosmetics, Herbai, Absolute Cosmetics a mnoho dalších.

Své kosmetické produkty v PVA EXPO PRAHA představí i řada celebrit, mezi nimi například modelka Taťána Kuchařová, která poprvé na veletrhu uvede svou Vlasovou péči ICONIC by Tatiana Kuchařová & Moroccan Sense. Monika Bagárová bude znovu prezentovat svou prémiovou péči o pleť značky Rumyia Cosmetics by Monika Bagárová a během prvního dne veletrhu návštěvníkům také zazpívá na hlavním pódiu. Chybět nebudou módní přehlídky, rozhovory s osobnostmi či show známého kadeřníka Tomáše Arsova.

Opomenuta nebude ani přírodní kosmetika zastoupená např. firmami imk organics, Weleda, biOrganica, Sallie Cosmetics, Havlíkova přírodní apotéka, ATOK, Biomedica, Saloos, Hemnia a dalšími skvělými značkami.

V Hale 6 se představí profesionální nehtové značky jako Orly, Sparitual, Enii Nails, E.Mi, BrillBird, Marily Nails, Indigo Nails, Nail Mix, Kinetics, Verin, Didier aj. Pro profesionální péči o nohy se mohou návštěvníci zastavit u stánků Profi-pedikura.cz, CONETA, BIS BIS, Medicia, feetcalm a Allpresan. V sekci vlasové péče se představí TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE, Alpo a FarmaVita. Jako v salonu se budou zájemci cítit při ošetření v expozici Vlasové kliniky, která provádí tuto proceduru přímo na veletrhu. Je možné vzít i své partnery, kteří se mohou zastavit u expozic s produkty zaměřenými na péči o vousy, a to u Slick Style, ProBarber, Bulldog Skincare, BARBERCO aj.

Díky pestré škále vystavovatelů nabídne FOR BEAUTY to nejlepší z české i evropské beauty sféry. Řadu výrobků a přístrojů pro domácí či salónní péči bude možné zakoupit přímo na místě, a to za speciální veletržní ceny trvající pouze po dobu veletrhu.

Kromě výhodných nákupů mohou návštěvníci využít i řadu profesionálních služeb v tolik oblíbených beauty pointech. Značka Make-Up Institute Prague nabídne líčení zdarma, profesionálové z Glamour Lashes a Beauty Store zase rádi bezplatně prodlouží řasy, upraví obočí pomocí laminace, a to včetně barvení.

Atraktivní doprovodný program

V pátek zahájí veletrh Monika Bagárová a RNB BAND, následovat bude módní přehlídka luxusního prádla a župánků značky Werso Jiřiny Matoušové, společenských šatů a extravagantní Street STYLE návrhářky Heleny Bedrnové ve spolupráci s Czech Fashion Week, módní a zábavná show Káji Pavlíčka tematicky zaměřená na fenomén dnešní doby – umělou inteligenci. V sobotu pak proběhne řada profesionálních soutěží. „Součástí veletrhu FOR BEAUTY jsou, jako již tradičně, profesionální soutěže, na které se návštěvníci vždy velmi těší. Doporučuji například šampionát v nail artu a designu NAILPRO CZECHIA, mistrovství ČR profesionálních pedikérů BEAUTY FOOT CUP či finále mistrovství ČR v líčení MAKE-UP Mistrovství ČR na téma DANCING FLOWERS,“ říká ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Více na www.veletrhkosmetiky.cz.

Zdroj foto: FOR BEAUTY