WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Karl Lagerfeld – nadprůměrná kvalita a originální design v jednom

Jestliže hledáte kvalitní a zároveň módní zavazadlo či kabelku do práce či na každodenní nošení, můžete vsadit na některý model od značky Karl Lagerfeld. Tento výrobce není na trhu žádným nováčkem a trendy nejen kopíruje, ale také je určuje. Chcete-li se o této značce dozvědět více, čtěte dále a nechte se inspirovat s námi.

Karl Lagerfeld - nadprůměrná kvalita a originální design v jednom

Proč vsadit na výrobky značky Karl Lagerfeld a pro koho jsou určené?

Módní kousky od značky Karl Lagerfeld jsou tu pro všechny milovníky módy. Nosit je mohou ženy všech věkových kategorií. Zmíněný výrobce se zaměřuje zejména na obuv, zavazadla a na kabelky. Karl Lagerfeld byl jeden z nejslavnějších a nejuznávanějších módních návrhářů v druhé polovině 20. století a také prvních dvou desetiletí 21. století. Historie značky sahá do počátku 80. let. Nejdříve se výrobce zaměřil na parfémy a dále se zabýval výrobou obuvi, kabelek a dalších zavazadel. Výrobky Karl Lagerfeld vynikají svým nadčasovým designem a kvalitou zpracování. Tašky i zavazadla jsou vždy zpracované do posledního malého detailu. Švy na kabelkách i obuvi jsou pokaždé precizně zarovnané. Nikde nic netrč a nepřekáží. Dále se může značka Karl Lagerfeld pyšnit i originalitou. Není tak divu, že si tuto módní ikonu oblíbily ženy po celém světě. Na stylové kabelky Karl Lagerfeld narazíte nejen v kamenných prodejnách, ale také na e-shopech. Zaměřte se na ty ověřené zákazníky, kde vám nebude hrozit nákup padělků. Těmi se to bohužel v poslední době na internetu i v neseriózních prodejnách jen hemží.

Jaké kabelky a zavazadla Karl Lagefeld budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou v módě tašky Karl Lagerfeld v koženém provedení. Kousky Karl Lagerfeld v kožené verzi jsou velmi odolné a elegantní. Ženy je tak lehce zakomponují i do slavnostních outfitů nebo do business outfitů. Dále budou v kurzu dámské kabelky Karl Lagerfeld s třpytivými sponami. Tyto kousky ženy milují, protože je mohou snadno sladit i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. V ´módě budou letos i malé růžové kabelky se zlatými dekorativními prvky Karl Lagerfeld. S těmi v davu jen tak nezapadnete.

Karl Lagerfeld - nadprůměrná kvalita a originální design v jednom

Jaké barvy, vzory a motivy najdeme v letošní kolekci výrobce Karl Lagerfeld?

Letos budou v kurzu boty, tašky a zavazadla Karl Lagerfeld v přírodních a v pastelových odstínech. Tmavě modré, zelení i oříškové kousky tak budou v letošní sezóně dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální a navíc z módy nevychází. Černé módní doplňky pak ženy lehce zakomponují do outfitů s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Pro letošek budou v módě ty abstraktní nebo zvířecí. Vzory a motivy se pak mohou objevit i v letošní kolekci kabelek a zavazadel Karl Lagerfeld. Tyto modely stylových tašek Lagerfeld pak však kombinujte už jen s minimalistickým oblečením. Jak se v módě s oblibou říká, méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit nesourodým až chaotickým dojmem. Tomu se při sestavování letošního outfitu tedy raději vyhněte. Cestovní kufr od značky Karl Lagerfeld s třpytivým zipem bude letos také vždy dobré řešením.

Zdroj foto: envato, eobuv.cz