WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

3 tipy na podzimní romantiku

Je podzimní večer, za oknem mrholí, topení se pomalu začíná zahřívat. Přišel správný čas zapálit svíčky, odnést do koupelny skleničky, láhev Prosecca a užít si večer se svým partnerem, nebo klidně jen sama. Pustit pomalou hudbu, která navodí intimní atmosféru, a použít přípravek do koupele, který provoní celou místnost a vše hezky umocní.

Koupelová bomba

Jde o nejznámější produkt od značky LUSH, který se nabízí v nepřeberném množství barev i tvarů. Pro tuto příležitost doporučujeme něco speciálního. Vyzkoušejte koupelovou bombu TWILIGHT. Na začátku připomíná zapadající slunce a postupně tmavne, až nakonec vaši vodu zabarví do pableskujících, temně nachových tónů.

Koupelový olej

Stačí ponořit do napuštěné vany a nechat rozpustit. Voda získá barevný nádech a úžasnou vůni a vaše pokožka bude po koupeli jemná a vláčná. Pro koupel ve dvou zkuste POLYAMOROUS od LUSH. Trocha lásky toho dokáže opravdu hodně. Vhoďte tento Amorův amulet do vany a užijte si pohlazení zvláčňujícím a rozmazlujícím fair trade bio kakaovým a bambuckým máslem. Masáž ve vaně po dlouhém dni v práci je to pravé zakončení.

Pěna trochu jinak

Tekutá pěna do koupele už je přežitek, co takhle vyzkoušet tuhou koupelovou pěnu, třeba YOG NOG z vánoční kolekce značky LUSH? Dopřejte pokožce trochu mlsání a rozmazlování – rozdrobte tuhle dobrotu do proudu tekoucí vody a nechte ji vytvořit hromadu sladké nadýchané pěny. Co budete dělat v obláčcích pěny, je už jen na vás…

Všechny výrobky LUSH zakoupíte v e-shopu www.lush.cz, nebo přímo na prodejnách v Praze: Obchodní centrum Palladium a Nový Smíchov.

logo LUSH