WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Značka LABEL.M představuje novou produktovou řadu

Více než 50 produktů vlasové péče a stylingu přichází v ještě individualizovanější, účinnější a udržitelnější podobě. Nová řada se představila na velké kadeřnické show TONI&GUY v Praze.

Značka LABEL.M představuje novou produktovou řadu

Značka s více než šedesátiletými kořeny a oficiální partner londýnského Fashion Weeku uvádí novou a vylepšenou produktovou řadu, která posunuje vysoký standard vlasové péče i stylingu ještě dál. Počínaje biokompatibilními recepturami Cleanse & Condition a konče supervýkonným stylingem LABEL.M poskytuje to nejlepší z módy, udržitelnosti i účinnosti použitých ingrediencí.

Díky globálnímu působení značky jsou všechny produkty testovány na mnoha trzích po celém světě. Zároveň jsou genderově neutrální a vhodné pro všechny věkové kategorie. Nová řada produktů LABEL.M se v Česku poprvé představila na velkolepé kadeřnické show, která přinesla do Prahy kousek světoznámé londýnské „Mainstage”.

Mezinárodní umělecký tým TONI&GUY předvedl svou kreativu i atmosféru londýnského týdne módy v prostorách Pražské křižovatky v kostele sv. Anny, kterou uspořádala společnost Italy Style Linea, jež je distributorem značky LABEL.M pro Česko a Slovensko. 

Značka LABEL.M představuje novou produktovou řadu

O ZNAČCE LABEL.M

LABEL.M je profesionální vlasová péče, hluboce zakořeněná v 60letém dědictví značky TONI&GUY, kterou založili Toni & Sacha Mascolo. Posláním značky je inspirovat a rozvíjet kreativitu a individualitu profesionálních stylistů i klientů po celém světě. Všechny výrobky jsou v celosvětové síti salonů pečlivě zkoušeny a testovány z hlediska účinnosti i vhodnosti, díky čemuž může LABEL.M poskytovat individuální péči o všechny typy vlasů. LABEL.M se používá ve více než 7000 salonech v 64 zemích, včetně všech salonů TONI&GUY.

TONI&GUY spolupracuje s Britskou módní radou již sedmnáctým rokem a to je dalším důležitým milníkem v jedinečném a prohlubujícím se partnerství, které podporuje kreativitu a inovace v módním a kosmetickém průmyslu. V roce 2013 získala řada LABEL.M nejvyšší módní ocenění, když se stala oficiálním výrobkem pro péči o vlasy na London Fashion Weeku. Tato skutečnost a mnoho spoluprací s klíčovými britskými návrhářskými talenty posilují pozici značky TONI&GUY jako kadeřnictví specializovaného na aktuální módu.

Zdroj foto: LABEL.M