WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Oslavte Světový den spánku s Lush Sleepy kolekcí

Dopřejte si ten nejsladší spánek!

Ulehněte do postele společně s Lush produkty a nechejte se ukolébat levandulí a tonkou – ikonická řada LUSH Sleepy Vám pomůže usnout dřív, než stihnete začít počítat ovečky.

Spinkat, chrápat, vytuhnout, ať už mu říkáte jakkoli, spánek potřebujeme. Podle zprávy Královské společnosti pro veřejné zdravotnictví (RSPH) britové spí každou noc v průměru o hodinu méně, než je doporučováno – takže ve výsledku přijdou vlastně za týden o jednu celou noc spánku. Češi na tom nejsou lépe. Podle průzkumu provedeného agenturou PPM Factum, spí dokonce méně než sedm hodin denně čtvrtina Čechů.

17. března 2023 oslavíme Mezinárodní den spánku, tak hurá do peřin!

Produkty jsou k dostání v kamenných obchodech Lushonline a Wolt

Sleep

Tuhý masážní olej 300 Kč / ks

Nechte se dokonale uvolnit levandulovou masáží s masážítkem s vůní Sleepy, heřmánkovou vodou a absorpčním marulovým olejem pro heboučkou pokožku. Uvolnění napětí a lepší spánek jsou spojovány s pravidelnou masáží.

Sleepy

Mýdlo 200 Kč / 100g

Ikonická vůně Sleepy překypující sladkou konejšivou levandulí s tonkou a krémové mydlinky z ovesného mléka se spojily, aby vás umyly, uklidnily a uvolnily. Namydlete se, opláchněte, relaxujte.

Sleepy Face

Čistící balzám

290 Kč / ks

Dopřejte si před spaním nekonečně uvolňující péči přírodních másel a olejů pro zklidnění pokožky i mysli. Zvláčňující směs fair trade bio kakaového másla, vyrovnávajícího jojobového oleje a jemného pečujícího mandlového oleje se pojí s voňavou a regenerační francouzskou levandulí pro dokonalé ukolébavkové rozmazlování.

Sleepy

Tělový krém

od 340 Kč / kus


Až se poddáte něžným dotekům nálevu z ovesných vloček, levandulové vody a nebeského fair trade bio kakaového másla, čeká vás provoněná noc a blažený spánek. Květinová vůně opojí vaši mysl, zatímco kakaové máslo s levandulí se postarají o zklidnění, hydrataci
a výživu pokožky.

Deep Sleep

Koupelová bomba 220 Kč / kus

Když počítání oveček ani šálek čaje nezabírá, nechte levanduli a heřmánek v biologicky rozložitelném mušelínu rozpoutat svá hypnotická konejšivá kouzla, která vám pomohou odplout do říše snů. Levandule zklidňuje a přináší rovnováhu a neroli zahání starosti a pomáhá zlepšit náladu, abyste uléhali s čistou hlavou.

Deep Sleep Cube

Koupelová bomba 160 Kč / kus

Vhoďte konejšivou kostku s epsomskou solí do napuštěné vany, naložte se do ní, odpočívejte a nechte se na obláčku vůně levandule odnést do sladkého snu.

Deep Sleep

Dárek 650 Kč / kus

Věnujte někomu instantní relaxaci a pozvánku do říše sladkých snů v podobě dárečku, který ukrývá tři dokonale uvolňující ukolébavkové bomby do koupele.

Relax

Dárek 850 Kč / kus

Zpomalte trochu, jste k nezastavení! Zhluboka se nadechněte a otevřete tento ručně vyráběný veganský dárek. Užijte si dávku klidu a pohody v objetí relaxační levandule v uklidňujících produktech ideálních pro vaši přípravu do peřin.

Další produkty z této řady najdete ZDE

Zdroj foto: LUSH