WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Oolaboo – Morning Dew Unstress Overnight Prebiotic Face Sheet, maska pro zdravou a odolnou pleť

Maska Morning Dew Unstress Overnight Prebiotic Face Sheet, má zcela unikátní složení, které umí kožní mikrobiom rychle a na dlouhou dobu harmonizovat.

Pro udržení svěžího a mladistvého vzhledu je zcela klíčová odolnost pokožky. Hlavní vliv na ni má kožní mikrobiom, tedy bakterie, viry a plísně, které se zcela přirozeně vyskytují na povrchu celého našeho těla.

Naše pokožka se musí den, co den vyrovnávat s mnoha pokusy o její narušení. Negativní dopad na ni má například znečištěné městské prostředí nebo UV záření, ale také vnitřní potíže, jako jsou hormonální změny, nedostatečný spánkový režim nebo třeba užívání léků. Působením těchto vlivů dochází k zarudnutí pokožky, zánětlivým procesům a také tvorbě vrásek či ochabování rysů. Je-li však kožní mikrobiom v rovnováze, pleť je dostatečně silná na to, aby těmto nežádoucím narušitelům odolala.

Morning Dew Unstress Overnight Prebiotic Face Sheet

Maska Morning Dew Unstress Overnight Prebiotic Face Sheet, má zcela unikátní složení, které umí kožní mikrobiom rychle a na dlouhou dobu harmonizovat:

  • Jogurt obsahuje kyselinu mléčnou. Ta pomáhá redukovat vrásky, napíná pleť a zmenšuje póry. Krom toho má tato složka také exfoliační vlastnosti, jež se postarají o odstranění nedokonalostí a celkové zjemnění pokožky. Jogurt je navíc bohatý na vitamín B, který podporuje regeneraci a probiotika, jež zklidňují a vrací pleti hydrataci.
  • Hyaluronát sodný je solnou formou kyseliny hyaluronové, ovšem s nižší molekulární hmotností, což znamená, že může mnohem lépe pronikat i do hlubších vrstev pokožky. Účinky má ovšem zcela shodné – hydratuje, vypíná pleť a zanechává ji mladistvě pružnou.
  • Extrakt z květu heřmánku má nesporné zklidňující, protizánětlivé a hojivé vlastnosti. Díky vysokému podílu flavonoidů navíc pleť chrání před působením volných radikálů.
  • Olej ze semen slunečnice je bohatý na kyselinu linolovou, díky níž posiluje přirozenou kožní bariéru a současně pleť vydatně a dlouhodobě hydratuje.
  • Ethylenglykol se získává z cukrové řepy či kukuřičných klasů a pokožce dodává hydrataci. Současně také potlačuje množení nežádoucích mikroorganismů.

Pro dosažení maximálních účinků je ideální masku aplikovat 1-2x týdně večer před spaním. Po 20 minutách z obličeje sundat a zbylé sérum neoplachovat, ale zapracovat do pokožky. Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

morning dew unstress overnight prebiotic face sheet, plátýnková maska, 1 ks: 338 Kč / 21,90 €. Kč.

Zdroj foto: Oolaboo