WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Aquapalace Praha otevřel první peelingový bar v Česku

Odstraňuje odumřelé buňky i prokrvuje pokožku – peeling je doslova balzám na duši pro naše tělo. Jenže jak si vybrat ten pravý, aby vyhovoval vaší pokožce? V Aquapalace Praha přišli s řešením – můžete si zde namíchat vlastní peeling optimální pro vaši pokožku.

Peelingový bar, který se nachází ve Spa & wellness Aquapalace Praha nabízí výběr z několika olejů, bylinek a dalších ingrediencí, které si sami podle libosti nakombinujete. Vytvoříte si tak originální peeling, který bude přesně podle vašich preferencí a na míru vašim potřebám.

Ingredience se míchají podle toho, zda má peeling za úkol detoxikovat nebo vyživovat pokožku. Bar nabízí výživné, detoxikační a zklidňující oleje ke kterým na závěr přidáte bylinné přísady a hydratační složky. S výběrem správných ingrediencí a olejových složek je k dispozici peeling master, který vám pomůže peeling namíchat.

Více informací o Aquapalace Praha:

Vodní svět o rozloze 9 150 m2 je nejzábavnějším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý. Rozsáhlý Saunový svět tvoří komplex čtrnácti druhů saun a prohříváren. Dělí se na finské sauny, římské lázně a venkovní sauny. Pod jednou střechou se nachází i luxusní SPA & Wellness určené pro milovníky odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur a moderní plně klimatizované dvoupodlažní Fitness, které disponuje rozsáhlou kardiozónou s řadou nejnovějších kardiotrenažerů i širokým spektrem skupinových lekcí.

Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.