WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Kosmetika: Buď s Lush Dirty!

Na počátku byl… sprcháč. Osvěžující nálož oživující máty doplněné stimulačním mentolem, zjemňující solí a bylinným tymiánem. Vůně sprchového gelu Dirty Springwash se stala tak oblíbenou, že si do nabídky Lush našla cestu i v podobě sofistikovaného parfému s opojnou směsí vybraných esenciálních olejů, ve které se svěží tóny máty snoubí s dřevitým uklidňujícím aroma silice ze santalového dřeva a florálními tóny levandule s bylinným tymiánem a estragonem.

Dnes už tuto ikonickou vůni nese celá řada produktů pro péči o tělo, tvář i vlasy. Najdete mezi nimi šampuk, deodorant nebo krém na holení.

Všechny produkty z této řady najdete na e-shopu a v kamenných obchodech.

Dirty | parfém

700 Kč / 100ml 

Sofistikovaná a svěží vůně. Dirty je vícevrstevný parfém z máty, estragonu a tymiánu, který vás zasáhne jako závan čerstvého vzduchu. Máta udává osvěžující, povzbuzující tón – čistí mysl a ochlazuje pokožku, zatímco santálové dřevo a levandule doplní vůni o květinové a dřevité tóny.

Dirty | pudrový deodorant

315 Kč / 75g

Stačí rychlá aplikace tohoto pudrového deodorantu s mocnou bylinnou směsí se spoustou máty a budete svěží jako květinka. Naneste trochu pudru do podpaží, nadechněte se té svěží vůně a užívejte si pocit pohodlí, sucha
a čistoty.

Dirty | tabletky na zuby

285 Kč / 50g

Zářivě čisté zoubky a mátově svěží dech jsou vzdáleny jen na délku zubního kartáčku! Tahle extra bylinková zubní pasta v tabletkách s kaolinem, silicí z máty a neroli se postará o pocit dokonalé čistoty, kamkoli se vydáte.  Stačí rozkousat jednu tabletu a pak už pečlivě čistit.

Dirty | tělový sprej

700 Kč / 200ml

Potřebujete účinný budíček? Tato opojná kombinace energizující máty, svůdného a tajemného santalového dřeva a bylinných esenciálních olejů vás postaví na nohy. Máta klasnatá je osvěžující a povzbuzující, rozjasňuje mysl a chladí a zklidňuje pokožku, zatímco něžné tóny levandule a santálové dřevo dodává vůní dřevitý nádech. 

Veškeré produkty naleznete v e-shopu nebo kamenných prodejnách.