WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dermacol Infinity: někdy make-up, někdy korektor

Hledáte multifunkční make-up, který se postará o nekonečně krásnou pleť? Odpovědí je nejnovější přírůstek do rodiny make-upů Dermacol – INFINITY. Je jen na vás, zda ho použijete jako make-up nebo korektor. A nebo jako oboje. Ráno před odchodem do práce nebo večer, když se chystáte protancovat celou noc. Na jeho krytí se jednoduše můžete spolehnout celých 24 hodin*.

Pro brněnský vývojový tým značky Dermacol bylo zadání na vývoj nového make-upu tak trochu výzvou. Nový produkt měl být lehký, přitom dlouhotrvající. Po jeho nanesení měla pleť zůstat zmatněná, ale zároveň svěže vypadající. A co se týká krytí, měl si s ním poradit dokonale. Jinými slovy, někdy make-up, někdy korektor.

Odpověď přišla v podobě novinky, která dostala název Infinity. Zmatňující make-up a korektor 2 v 1 má extra lehkou fluidní texturu bez obsahu vody, díky čemuž vyniká vysokou krycí schopností i odolností vůči teplu a vodě. Neotírá se a je odolný vůči dotyku. V hypoalergenním VEGAN složení nenajdete ani žádné parabeny, konzervanty, minerální oleje či parfemaci.

Dermacol Infinity: někdy make-up, někdy korektor

Infinity má elegantní a zároveň velmi praktické balení s aplikátorem, který precizně zkoriguje i ty nejmenší chybičky krásy. Už po nanesení jemné vrstvy spolehlivě zakryje tmavé kruhy pod očima, pigmentové skvrny a sjednotí pleť. S přehledem tak zastoupí make-up i korektor a postará se o bezchybný zmatněný vzhled bez pocitu masky.

Složení Infinity je obohacené o vitamín E a částečky jojobového vosku, které se při kontaktu s pletí zahřejí a vytvoří na ní ochrannou vrstvu. Vaše pleť tak zůstane dokonale sjednocená, hedvábně hladká a svěží po celý den.

Infinity make-up a korektor 2 v 1 má SPF 15 a je dostupný v 4 odstínech, které v případě potřeby můžete kombinovat či míchat.

Make-up Infinity, Dermacol – 299 Kč/20 g

* Až 35 % testujících žen potvrdilo, že make-up jim na pleti držel i po 24 hodinách.

Zdroj foto: Dermacol