WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o balíček přírodních produktů Dr. Dudek

Pět z vás může vyhrát balíček přírodní bylinné kosmetiky Dr. Dudek.

Bylinné produkty české značky Dr. Dudek vychází z tradičních postupů lidového léčitelství, které se dědí z generace na generaci. Jsou pečlivě ručně vyráběny a použité suroviny jsou zcela přírodního charakteru.

Soutěžní otázka:

Víte, jaký produkt je vhodný na svědění a kloktání při nachlazení z řady přírodní bylinkové kosmetiky Dr. Dudek?

a) Svatojánský třezalkový olej

b) Propolisová tinktura

c) Kostivalové mazání

Správnou odpověď naleznete na www.dr-dudek.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – Dr. Dudek. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 9. 3. do 15. 3. 2020.

Zimní počasí vyžaduje náročnější péči o pleť. Častěji máme popraskané rty, suchou pleť, objevují se nám krvavé žilky a horší životospráva, zejména nedostatečný příjem tekutin, se může projevit i na našem vzhledu. Jak předcházet těmto nedostatkům a starat se o pleť správně? Předně je určitě důležité si vybrat vhodné produkty a vědět, kdy a jak je použít. Přírodní výrobky nám mohou pomoci vyřešit řadu těchto trápení.

Mast z měsíčku lékařského

Ručně připravená mast, která má univerzální využití na jakékoliv kožní problémy pro dospělé i děti. V zimním období je nepostradatelnou ochrannou pleti před mrazem. Účinné látky z měsíčku mají zklidňující a regenerační účinky. Mast je zcela přírodní a neobsahuje žádné chemické přísady.

Na trhu je dostupná v 30 ml balení za MOC 43 Kč a 50 ml balení za MOC 59 Kč.

Tradiční propolisová mast

Propolis se v tradičním léčitelství používá již odnepaměti. Mast chrání a obnovuje suchou, citlivou a popraskanou pleť a zároveň napomáhá hojení drobných kožních poranění. Při chladnějším počasí je žádoucím pomocníkem na vysušené rty, prasklé koutky nebo opary.

Obě masti jsou vhodné i na ruce, třeba jako výživný noční zábal v bavlněných rukavicích.

Více přírodních produktů značky Dr. Dudek naleznete na www.dr-dudek.cz.