WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

E.Mi představuje Express Helper

E.Mi představuje Express Helper – rychlá regenerace nehtů – Express Helper je klasický lak na vyrovnání povrchu nehtu. Vizuálně vyhladí nepravidelnosti na nehtové ploténce a dodá jí zdravý vzhled po odstranění gelového laku a gelové modeláže. 

E.Mi představuje Express Helper

Díky své lehké, přirozené poloprůhledné vrstvě s decentním perleťovým leskem je produkt snadno aplikovatelný a rychle zaplňuje trhliny, vytvářejíc čerstvý a upravený vzhled. Neutralizuje účinky žloutnutí a je vhodný jak pro domácí použití koncovými spotřebiteli, tak pro salonní klienty hledající ošetření. Naneste Express Helper ve 2 vrstvách na připravenou nehtovou ploténku jako podklad pod barvu nebo jako samostatný lak.

  • Express Helper je lak na nehty, který kombinuje vlastnosti dekorativního, posilujícího a ochranného laku. 
  • Rychlé a efektivní výsledky od první aplikace: dodává nehtům zdravý lesk, maskuje žloutnutí a zakrývá nedokonalosti.
  • Klíčové účinné látky, jako jsou vitamín E, vápenatá sůl pantothenátu (vitamín B5) a křemičité sloučeniny, chrání nehty před rozštěpením, čímž je posilují a činí odolnějšími bez ztráty pružnosti.
  • Pohodlný anatomický štětec umožňuje rovnoměrné rozložení produktu po celé ploše nehtu, zajistí dokonalé a rychlé pokrytí bez pruhů. Jeho použití tedy nepředstavuje obtíže v domácím použití nebo pro začátečníky.
  • Aktivní složky v receptu pomáhají obnovit a zlepšit stav nehtové ploténky.
  • Lehký nahý odstín a jemné perleťové částice vizuálně vyhlazují nedokonalosti v barvě a textuře nehtové ploténky.
  • Zaplní nerovnosti, vytvářejíc čerstvý a upravený vzhled.
  • Produkt bude ideálním pomocníkem v případech, kdy je potřeba rychle upravit vzhled nehtů a vytvořit odolný ochranný povrch.

9 – free – neobsahuje látky škodlivé pro zdraví: formaldehyde, formaldehyde resins, toluene, dibutylphthalate, camphor, xylene, and ethyltosylamide, triphenyl phosphate, acetone.

Cena: 240 Kč.

www.emi-shop.cz

E.Mi představuje Express Helper

Zdroj foto: E.Mi