WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Plná nálož Vánoc bez obalu!

It’s beginning to look a lot like Christmas… V Lush vánočních továrnách jsou přípravy na Advent již v plném proudu.

V souladu s mottem: „Plná nálož Vánoc bez obalu“ se letos zaměřili zejména na tuhé, nebalené vánoční produkty. Ať je to koupel, sprcha
nebo péče po ní – tyto výrobky se krásně hodí k času kolem Vánoc – a jsou bez obalu!

Nahaté vánoční produkty najdete v Lush obchůdcích i online.

Chtěli byste víc? Kompletní vánoční kolekci a dárkové sady najdete na eshopu.

Do sprchy

Yog Nog

Nahatý sprchový gel
450 Kč/kus

Když jsou všechny sváteční náležitosti za vámi a bříško máte plné dobrého jídla, zbývá jediné – dezert! Skočte do sprchy a nechte tenhle lahodný zázrak s nostalgickou vůní karamelu, pudinku a všech vánočních laskomin upokojit vaše chutě na sladké. Umyjte tímhle nahatým sprchovým gelem celé tělo a nechte pokožku pohladit zvláčňujícím extraktem z mořské řasy puchratky, vodou z javorového sirupu a bio jojobovým olejem. Luxusní mydlinky s hřejivou hřebíčkovou a povznášející ylang ylangovou silicí vás zahalí do potěšení a radosti. Dokonalé vánoční rozmazlování.

Snow Fairy

Nahatý tělový kondicionér
400 Kč/kus

Vzlétněte mezi růžové bonbonkové obláčky vnášející se nad cukrovou zátokou. Promasírujte se ve sprše Snow Fairy, opláchněte a užijte si heboučkou voňavou pokožku. Fair trade kakaové, avokádové a mangové máslo jsou magickou kombinací pro pokožku snů. Jemný vílí prášek na ní vykouzlí lehký čarovný třpyt a zařídí, aby vás na vaší pohádkové cestě provázely šťastné myšlenky.

Do vany

Don’t Let the Bells End

Koupelová bomba
280 Kč/kus

Potřebujete-li zahnat temnotu a chmury, nebo prostě trochu povzbudit, když máte pocit, že se nedočkáte Nového roku, sáhněte po téhle úchvatné koupelové bombě nového typu amazeball. Sejměte vrchní část (víčko) této bomby a poprašte koupel kouzlem, které ukrývá. Pak do ní vhoďte zbytek, něco si přejte než se krystalky cukru rozpustí a nadechněte se obláčku květinové ylang ylang, uklidňující benzoové pryskyřice a sladkého esenciálního oleje z hořkých mandlí.  

Cinnamon Orange

Tabulka koupelového oleje
250 Kč/kus

Tato kořeněná věcička hravě zažene všechny zimní chmury. Hřejivé objetí silic ze skořice a hřebíčku podpoří krevní oběh, zatímco benzoová pryskyřice prohřeje a uvolní vaše svaly. Tabulku můžete pověsit na kohoutek do proudu tekoucí vody (hned poté, co ji sundáte z vašeho stromku), vymáchat v napuštěné vaně nebo si kousek odlomit. Fair trade bio kakaové máslo a fair trade bambucké máslo se ve vodě krásně rozpustí a vykouzlí báječně zvláčňují lázeň. Cítíte to? Vůně Vánoc už je ve vzduchu.

Na tělo

Let it Snow

Třpytítko
250 Kč/kus

Jen ať si sněhová bouře zuří, vy ji přečkáte zahaleni třpytivým obláčkem s lahodnou vůní Sleepy. Toto nahaté třpytítko lehounce klouže po pokožce díky zvláčňujícímu fair trade bio kakaovému a bambuckému máslu. Vychutnejte si jejich péči, nechte se povznést do výšin a pak pomalu vraťte na zem za pomoci uklidňující vůně sladké tonky a benzooové pryskyřice.

Once Upon A Time

Nahatý tělový krém
400 Kč/kus

Byl jednou jeden nahatý krém plný rozjasňujícího jablkového nálevu a zvláčňujícího fair trade bio kakaového másla… A co bylo pak? Pohádkový „happyend“ pro vaši pokožku. Povznášející limety, grapefruity a sicilské citrony vám vykouzlí úsměv na tváři a budete si hvízdat a prozpěvovat i při práci. Až vylezete ze sprchy a usušíte se, promasírujte touhle ovocnou dobrotou s máslem murumuru a jojobovým olejem pokožku celého těla a pohádka může začít.

Všechny produkty LUSH naleznete v e-shopu www.lush.cz, nebo přímo na prodejně v Praze: Nový Smíchov.

Prodejna LUSH v Obchodním centru Palladium se zvětšuje a přivítá Vás až 8. 11.

logo LUSH