WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Otestovali jsme podzimní novinky dekorativní kosmetiky Gabriella Salvete

Podzim je vždy plný barevných novinek a v dekorativní kosmetice to platí obzvlášť. Je na čase připravit se na chladnější období nejenom novými módními kousky, ale zejména nákupem nových kosmetických vychytávek.

My jsme otestovali balíček plný kosmetických trendů od značky Gabriella Salvete.

Magic Mascara

Na řasenku Magic Mascara jsem se hodně těšila. Sehnat dobrou řasenku totiž není vůbec jednoduché. Řasenka má decentní zlatý obal a zaoblený kartáček. Po nanesení řasy zvýraznila a přežila i celodenní pracovní režim zakončený sportovní aktivitou. Po náročném tréninku nebyla navíc vůbec rozmazaná a působila jako právě aplikovaná. V průběhu dne se nedrolila ani netvořila žádné žmolky. Efekt umělých řas sice nezvládne, ale na každodenní nošení je prostě skvělá.

Lak na nehty Long Lasting Enamel

Co se týče laků na nehty, mohla jsem si vybrat z osmi krásných módních odstínů. A nakonec jsem neodolala a vyzkoušela úplně všechny. Barvy se mezi sebou dají dobře kombinovat, záleží, jak moc chcete být extravagantní. Lak se výborně nanáší i poměrně rychle zasychá. To je jeho velké plus. Zároveň má perfektní krycí schopnosti. Výdrž na nehtech je průměrná, pár dní vydrží, jen se nesmíte věnovat náročnějším činnostem. Určitě bych příště použila bezbarvý Top Coat, věřím, že výdrž se tím prodlouží.

Sypký pudr Perfect Skin Matte Effect

Vybrala jsem si nejsvětlejší odstín 01 – Loose Powder, který je v aktuální nabídce, a byla zvědavá, jak moc mi sedne. Pudr je sypký, takže na aplikaci potřebujete štětec či labutěnku. Díky konzistenci lehce poprášíte lesklá místa a použijete tím méně produktu, než v případě kompaktního pudru. To mi přišlo skvělé. Nemám ráda, když se mi nos či čelo leskne. Teď mohu přidat extra dávku na problematická místa a není to tolik vidět. Výdrž také nebyla malá, zmatnění jsem pozorovala i několik hodin po použití.

Značka Gabriella Salvete nabízí dva odstíny sypkých pudrů, vybere si tak každá z vás. Tolik, co se týče informací z našeho prvního testování této značky.

Tím jsme ale se značkou Gabriella Salvete rozhodně neskončili, redaktorky stále testují nové rtěnky a barevné balzámy na rty. Produkty vám představíme příště.

Více informací na www.gabriellasalvete.cz, výrobky jsou k sehnání v každé lepší drogerii.