WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nový Ariel Touch of Lenor účinně zbavuje prádlo nečistot i v chladnější vodě a zajišťuje dlouhotrvající vůni svěžesti

Vůně čerstvě vypraného prádla vzbuzuje pozitivní emoce a je velice důležitým indikátorem v posuzování čistoty prádla. Proto se Ariel spojil se značkou Lenor, aby v nové produktové řadě Ariel Touch of Lenor poskytl maximální účinnost pracího prostředku a zároveň dlouhotrvající vůni svěžesti.

Nový Ariel Touch of Lenor účinně zbavuje prádlo nečistot i v chladnější vodě a zajišťuje dlouhotrvající vůni svěžesti

Ariel

Přivonět si k čerstvě vypranému prádlu navozuje stejné pocity radosti, uvolněnosti a svěžesti, jako když se ocitáme v pěkně uklizeném bytě, či poté, co opouštíme sprchu. Jak nedávný průzkum ukázal, svěží vůně je jedním z nejdůležitějších indikátorů, podle kterého spotřebitelé posuzují čistotu prádla. Proto se Ariel spojil se značkou aviváží Lenor a vytvořil novou produktovou řadu Ariel Touch of Lenor, která spojuje vysokou účinnost pracího prostředku s oblíbenými vůněmi Lenor. Speciální technologie Touch-Activated Freshness System aktivuje vůni při každém pohybu a umocňuje tak požitek ze svěžesti po dlouhou dobu.

Složení výrobku zajišťuje vynikající čištění při nízkých teplotách a kratších pracích cyklech, což vede k úspoře energie a CO2 až o 75 %. 1 Prací gely a kapsle Ariel Touch of Lenor účinně odstraňují nečistoty již při 30 °C. Češi upřednostňují podle průzkumu2 praní prádla v chladnější vodě v 50 % případů. Jen o trochu častěji volí kratší prací cyklus, který krom úspory elektřiny snižuje i spotřebu vody. Dalším krokem k úspoře elektřiny i vody je celková četnost pracích cyklů. Jejich počet lze redukovat důkladným zaplněním pracího bubnu. V tomto ohledu jsou Češi více efektivní – přes 70 % spotřebitelů se zaměřuje na důkladné vytížení pračky.

1 Společnost Ariel používá hodnocení životního cyklu (LCA) pro lepší pochopení cesty pracího prostředku od jeho vzniku až po jeho použití a změřila ekologickou stopu, kterou prací prostředek zanechává na planetě v každé fázi. LCA ukazuje, že v průměru 60 % ekologické stopy pracího prostředku pochází z fáze používání, která zahrnuje elektřinu spotřebovanou na ohřev vody*. Snížení teploty praní je tedy to nejdůležitější, co můžete pro snížení dopadu praní na životní prostředí udělat.

2 Průzkum provedený v CZ, SK, PL – Toluna, 2022

Zdroj foto: Ariel