WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vyzkoušeli jsme řadu John Frieda Full Repair

Najít vyhovující šampon není vůbec jednoduché. Už jen proto, že máme každá jinou pokožku i kvalitu vlasů, a šampon, který se v reklamě tváří jako nejlepší pečující produkt, pro nás může být naprosto nevhodný.

Proto bychom se při výběru měly zaměřit na problém, který nás trápí nejvíce. Pokud trpíme mastnou pokožkou, koupí šamponu na suché vlasy (i když tak krásně voněl) riskujeme jen další zbytečný produkt v koupelně.

Jen šampon nestačí

Když už si vyberete správný šampon, sáhněte také po odpovídajícím kondicionéru, v lepším případě i po masce. Nejlépe uděláte, pokud budou produkty ze stejné řady: výrobky se doplňují a výsledek je pak viditelnější.

Mytím vlasů pouze šamponem riskujete nezacelené vlasové vlákno a následné poškození vlasů (malý bonus – po kondicionéru budou vlasy „hezčí“).

Řada vlasových produktů John Frieda Full Repair je určena pro poškozené vlasy. Posiluje vlasová vlákna, regeneruje a vyživuje vlasy a zároveň snižuje lámavost vlasů. V nabídce naleznete šampon, kondicionér i vlasovou masku. Zkrátka vše, co si vaše vlasy zaslouží.

Naše redaktorka vlasové produkty John Frieda Full Repair pro vás po několik týdnů testovala.

Poškozené vlasy a řada Full Repair

Trpím na poškozené a vysušené vlasy, kterým na vzhledu nepřidává ani mé používání vlasové žehličky (skoro denně). Proto je pro mě výběr šamponu velmi zásadní. Byla jsem tedy zvědavá na produkty John Frieda. Používala jsem šampon a kondicionér po dobu 4 týdnů a musím pochválit balení v tubě, které je velmi praktické. Vlasy jsem po umytí měla jemné a hladké, po dvou týdnech byly mírně lesklejší. Jako velké plus vnímám vůni produktu, a především konzistenci šamponu. Již několikrát se mi stalo, že produkt byl příliš řídký a velká část skončila v odpadu ve sprše (a to rozhodně nechcete). Kondicionér péči završil a mé vlasy byly hladké a snadno upravitelné.

Řada Full Repair v mém testu obstála „na jedničku“.

Tip redakce

Máte neustále krepaté vlasy a už nevíte, co s nimi? Stačí pár kapek deště a váš účes je nenávratně ztracený? Vyzkoušejte sérum Frizz Ease Extra Strenght. Okamžitě eliminuje krepatění vlasů a zároveň chrání vlasy při tepelné úpravě. Za nás nejlépe investované peníze do vlasových produktů.

Netrpíte poškozenými vlasy, ale potřebujete zkrotit kudrnaté kadeře? I pro vás má značka John Frieda řešení. Větší množství produktů naleznete ve vybraných salonech a v e-shopech.