WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Americká, nebo také side-by-side chladnička je výsostně praktickým spotřebičem v domácnostech, kde je potřeba uložit větší množství čerstvého i mraženého jídla. Je ale také výraznou designovou dominantou, která do vaší kuchyně vnese punc jedinečnosti. Sázkou na jistotu jsou „ameriky“ s povrchem v nerezové barvě, které bezpečně pozdvihnou jakýkoliv interiér – moderní, klasický i industriální.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Spousta místa vám dá svobodu

Americké čtyřdveřové chladničky mají obrovskou výhodu – nabízejí skutečně hodně místa. To oceníte, pokud máte větší rodinu. Nebo když musíte za nákupy dojíždět, a potřebujete mít pro své blízké stále po ruce dost jídla a nápojů, čerstvého ovoce a zeleniny, masa, delikates a všeho ostatního, A také mražené potraviny včetně hotových porcí, které stačí vytáhnout a rozmrazit nebo regenerovat v parní troubě. Velká chladnička vás vždycky podrží – je to vaše nákupní galerie, která nikdy nezavírá.

Praktické uspořádání, méně úniku do okolí při otevírání

„Ameriky“ jsou vybaveny policemi, zásuvkami, oddíly ve dveřích a vnitřními úložnými prostory, které usnadňují organizaci a uskladnění všeho, co potřebujete. Zároveň také dobře vidíte, co v chladničce máte.

Další výhodou amerických čtyřdveřových chladniček je to, že máte vlastně čtyři samostatné oddíly, takže pokaždé otevíráte relativně malý prostor. Což ocení nejen uložené potraviny, ale i vaše peněženka.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Flexibilita pro všechny situace

V horní části je chladnička, v dolní mraznička. Pravá mrazicí část jde u některých modelů proměnit podle potřeby i v chladničku, vinotéku, nulovou zónu pro maso a ryby nebo mrazicí prostor s nízkým, středním nebo hlubokým mrazením – podle toho, jak rychle plánujete uložené potraviny spotřebovat.

Tato vymoženost vám dá ve srovnání s klasickou chladničkou netušenou flexibilitu a mnohokrát ji oceníte. Pokud byste si ji chtěli dopřát, hledejte modely s oddílem FlexiFreeze s proměnlivou teplotou mrazení, případně i s možností měnit celý oddíl na chladničku.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Technologie k vašim službám

Neméně podstatné je to, co není vidět – tedy technologie.

„Inteligentní technologie 6. SMYSL nepřetržitě sleduje výkyvy teploty ve vnitřním prostoru. Při změně teploty, například po otevření dveří, snímač aktivuje kompresor, který ji rychle obnoví. Spolu se systémem Multiflow pro rovnoměrné proudění vzduchu a vlhkosti v chladicí i mrazicí části zásadně přispívá k prodloužení čerstvého stavu potravin i k úspoře energie. Technologie 6. SMYSL FreezeLock navíc omezuje spálení potravin mrazem a zabraňuje změně vzhledu a struktury potravin,“ vysvětluje Darina Papáčová, odbornice společnosti Whirlpool.

Ideální prostředí pro skladování potravin a úsporný provoz zajišťuje i beznámrazová chladicí technologie NoFrost, Dual NoFrost nebo dokonce Triple NoFrosts jedním, dvěma nebo dokonce třemi nezávislými okruhy pro mrazničku i chladničku (v závislosti na modelu). V mrazničce se nevytváří námraza a není ji třeba odmrazovat, nedochází ani k mísení pachů mezi chladničkou a mrazničkou. Nezávislá činnost chladničky a mrazničky navíc umožňuje regulovat vlhkost v chladničce na ideálních 85 %. Potraviny si tak uchovávají svoji přirozenou chuť a vůni, ovoce a zelenina vydrží čerstvé až 15 dní a můžete je navíc skladovat kdekoliv v chladničce, a to i vybalené.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Voda a led na dotek

Některé „ameriky“ jsou vybavené i výrobníkem a dávkovačem ledu, chladné vody a dokonce i ledové tříště, abyste si mohli kdykoliv vychutnat sklenici chladivého vody nebo si připravit drink nebo koktejl s přáteli.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Funkce pro rychlý životní styl

Ti, kdo jsou stále v pohybu, a mladší ročníky zvlášť, nedají dopustit na možnost ovládat spotřebič i na dálku. Tuto skvělou možnost dávají „ameriky“ s integrovanou wifi, které můžete pomocí aplikace 6th SenseLive nejen překontrolovat, ale také získávat užitečné tipy, jak svůj spotřebič lépe a úsporněji využívat. Na dálku můžete navíc aktivovat různé funkce, jako je rychlé zchlazení nebo rychlé zmrazení, ale také převést chladničku do úsporného prázdninového režimu, když se rozhodnete odjet na pár dnů pryč.

Čtyřdveřová amerika: Vaše designová galerie jídla od značky Whirlpool

Příklady čtyřdveřových chladniček Whirlpool v nerezovém provedení

Whirlpool WQ9I MO1L s wifi a dávkovačem ledu a vodyWhirlpool WQ9 U2L
XXL objem 592 l. Prémiová W Collection. Konvertibilní prostor FlexiFreeze se šesti teplotami pro chlazení nebo mrazení podle potřeby. Nejpokročilejší chladicí technologie Triple NoFrost, 6. SMYSL, systém Multiflow, 6. SMYSL FreshLock a 6. SMYSL FreezeLock Kompaktní dávkovač ledu/chladné vody ve dvířkách – šetří místo v chladničce. Nulová zóna FreshBox0° a dvě XXL zásuvky FreshBox+ s regulací vlhkosti. Integrovaná wifi a ovládání na dálku přes aplikaci 6th SenseLive a mobil.XXL objem 594 l. Prémiová W Collection. Pokročila beznámrazová chladicí technologie No Frost. 6. SMYSL, systém Multiflow, 6. SMYSL FreshLock a 6. SMYSL FreezeLock. Zen Technology – tichý a úsporný provoz. FlexiFreeze – tři stupně mrazení, možnost vložit středně zmrazené potraviny rovnou do hrnce, bez rozmrazování. Dvě XXL zásuvky FreshBox+ s regulací vlhkosti.
Doporučená MOC: 54 990 Kč.Doporučená MOC: 35 990 Kč.

Odměňte sebe i svou domácnost!! Nakupte vybrané spotřebiče Whirlpool za minimálně 25 000 Kč a vyberte si svůj dárek Philips v hodnotě až 4 399 Kč. V nabídce je zahrnuto více než 315 spotřebičů Whirlpool se špičkovými a úspornými technologiemi pro pohodu u vás doma. Čím více spotřebičů Whirlpool nakoupíte, tím více dárků si můžete vybrat. Akce platí až do konce roku nebo do vyprodání zásob. Více na whirlpool.cz/akce-darky.

Více na www.whirlpool.cz

Zdroj foto: Whirlpool