WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dýňová sezóna je v plném proudu!

Vychutnejte si dýňovou a halloweenskou sezónu s plnou parádou – s LUSH přehlídkou sladce kořeněných dýňových kreací. Vstupte do světa dýní – čekají vás nepřeberné druhy: kořeněné, strašidelné, pečující o pleť, koupelové i sprchové.

Naplňte svou vanu (a celý domov) lahodnou vůní kořeněného latté s naším rozpustným olejem do aromalampy Pumpkin Spice, relaxujte s plátýnkovou maskou a polštářky na oči Pumpkin a dopřejte si ultimátní čas pro sebe s bombou do koupele Punkin Pumpkin. Ultra hydratační bublinkovou lázeň dopřeje máslový bubbleroon Pumpkin Crumble a všechny chmury z vás spláchne sprchový sliz Sparkly Pumpkin.

Produkty jsou dostupné ve všech prodejnách, online a v Praze i na Wolt(u)!

Punkin Pumpkin

Koupelová bomba 190 Kč/ kus

Střezte se věcí, které vycházejí v noci, najděte útočiště ve vaně a okořeňte si večer horkou halloweenskou koupelí. Ponořte se do zářivě oranžové lázně s hřejivou skořicí a dýňovým práškem, který opečuje vaši pokožku a zanechá ji hebkou a pružnou. Tahle dýně překypuje jiskrnými citrusovými silicemi, která zaženou všechny temné stíny.

Pumpkin Crumble

Koupelová pěna 280 Kč/ kus

Zapalte svíčky, nahřejte pyžamo, pomalu mě rozdrobte do proudu horké vody a nechte se rozmazlit bublinkami se zvláčňujícím bambuckým máslem. Relaxujte v krémové podzimní lázni, která oživí vaše smysly směsí kořeněného jalovce a citrusů.

Pumpkin Spice

Lush Melt 280 Kč/ kus

Nechte se obklopit hřejivou, dokonale podzimní vůní s tóny kořeněného dýňového latté – stačí nechat tento Lush Melt rozpustit ve své aromalampě nebo napuštěné vaně.

Sparkly Pumpkin

Sprchový sliz 220 Kč/ 100g

Očista s tímto sprchovým slizem vás probudí k životu! Vůně jiskrných citrusů a silice z jalovce vás hezky povzbudí, zatímco čerstvá pomerančová a grapefruitová šťáva pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a zanechávají pleť omlazenou a oživenou.

Mr. Pumpkin Face

Čerstvá pleťová maska 380Kč/ kus

Čerstvá dýně plná vitaminů ze záhonu rovnou do halloweenské pleťové masky. Nenápadná dýně je plná tolika dobrot, že z ní zužitkujeme každičký gram! Díky dýňovému pyré, dýňovému máslu a mletým dýňovým semínkům, které jsou mimořádně bohaté na vitamín A, může tato podzimní maska pomoci předcházet kožním neplechám a zároveň podpořit imunitní systém vaší pleti a její přirozenou hydrataci.

Pumpkin

Plátýnková maska 250 Kč/ kus

Když potřebujete trochu opečovat a schovat se před světem, nasaďte si tuto halloweenskou masku s kombinací dýňového pyré a čerstvých rajčat, která díky spoustě vitaminu A pomáhá zklidnit a zjemnit vaši pleť.

Pumpkin Eye Pads

Polštářky na oči 130 Kč/ kus

Dopřejte svým očím trochu odpočinku v péči chladivého karagenanu (extraktu z mořské řasy puchratky) a zjemňujícího dýňového pyré.

Trick or Treat

Knot Wrap 70cm x 70cm 250 Kč/ kus

Tento dárkový obal je vyroben ze 100% bio bavlny vypěstované v indickém státě Madhjapradéš a jeho krásný vzor ve tmě svítí. Nechte na šátek působit denní světlo, a pak sledujte, jak se bělma očí rozzáří, když světla zhasnou! Tento multifunkční látkový Knot Wrap v designu od nezávislého umělce Marka Warda je dokonale jednoduchým, přepychovým a originálním dárkovým obalem na milované Lush produkty, stejně jako působivým strašidelným sezónním doplňkem. Skvělá znovupoužitelná alternativa k jednorázovým balicím papírům, která vám pomůže někomu vytvořit dokonalý dáreček na míru a věnovat dva dárky v jednom!

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH