WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Otestovali jsme péči od La Roche-Posay: V hlavní roli hydratace

Alfou i omegou zdravě vypadající pleti je její hydratace. Ne nadarmo se naše tělo i pokožka skládá ze 70 % z vody. Ta je velmi nezbytná pro fungování kožních buněk a slouží tu jako ochranná bariéra.

Dostatečnou hydratací pokožky předejdeme předčasným vráskám, pleť nebude zadržovat nečistoty a bude působit svěžím dojmem. Jsou dva základní kroky ke krásné pleti – důkladné čištění a následná hydratace.

Francouzská značka La Roche-Posay je přizpůsobena specifickým požadavkům všech typů citlivé pokožky. Nabízí řešení všem, které trápí pokožka intolerantní, atopická, reaktivní, nebo pleť se sklonem k akné.

Naše redaktorka otestovala pleťovou péči Hydraphase od značky La Roche-Posay „na vlastní kůži“.

Jak testovaná řada nakonec dopadla? Na to se pojďme rovnou podívat…

La Roche-Posay Hydraphase

Intenzivní hydratační péče pro oční okolí proti otokům

Tato péče při pravidelném používání slibuje hydrataci očního okolí, vyhlazení jemných vrásek i redukci tmavých kruhů. Krém má výbornou konzistenci, skvěle se nanáší. Na krabičce je též návod, jak krém nanášet. Používala jsem ho pravidelně 4 týdny a má pleť je vyživená i hydratovaná. Ačkoli chodím pozdě spát či jsem ve stresu, nemám kruhy ani otoky pod očima. Věřím, že za to může tento malý zázrak s obsahem kofeinu.

La Roche-Posay Hydraphase

Intenzivní hydratační krém pro normální až smíšenou pleť

Krém poskytuje intenzivní dlouhodobou hydrataci. Je vhodný na pleť vystavenou suchému a studenému klimatu. Obsahuje termální vodu z La Roche-Posay a glycerin. Díky lehké konzistenci se rychle vpije do pokožky, ale zároveň ji zanechává hydratovanou. Používala jsem ho dvakrát denně, má pokožka byla po měsíci používání ve skvělé kondici. Vzhledem k venkovním teplotám jsem hledala produkt, který mou pleť opravdu vyživí, ale nebude mít mastný efekt. Našla jsem ho.

Oba výrobky jsou opravdu „funkční“, a proto je naše redakce vřele doporučuje.

Testované produkty i další od této značky zakoupíte v e-shopu NOTINO.