WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nová značka vlasové kosmetiky John Frieda

Příběh značky John Frieda se začal psát před více než 30 lety s otevřením jejího prvního salonu na ulici New Cavendish Street v Londýně. Dnes vize značky odráží odkaz tohoto salonu a nabízí produkty, které cílí na specifické stylingové potřeby vlasů a které vám nabídnou výsledek jako ze salonu. Ten výsledek uvidíte i ucítíte.

Za dobu existence značky jsme se naučili, že musíme nabízet specifická řešení pro specifické potřeby vlasů. Proto jsme si dali za cíl zjistit, co přesně způsobuje, že jsou blond vlasy jasnější, tmavé lesklejší a proč si vlnité vlasy drží svůj nepoddajný tvar. Produkty John Frieda tedy obsahují i hluboké porozumění osobitému charakteru každého typu vlasů a dají vám možnost najít si přesně ten účes, po jakém toužíte.

Na prvním místě seznamu produktů pro boj s vlnitými vlasy stojí původní sérum John Frieda® Frizz Ease. Jeho uvedení v roce 1990 způsobilo revoluci ve tvarování nezkrotných vln a dalo vlasům zcela novou svobodu a flexibilitu. Dnes se tato řada dívá na vlnité vlasy z nejrůznějších úhlů a nabízí komplexní paletu řešení, která vám pomohou bez námahy vytvarovat vlasy do jakéhokoliv účesu.

V roce 1998 přibyla do portfolia značky řada John Frieda® Sheer Blonde®, která mění blond v blond s velkým „B“. Výrobky této řady byly speciálně vyvinuty tak, aby krom běžné každodenní péče dodaly světlým vlasům vše, co potřebují, aby se proměnily v nepřehlédnutelnou ozdobu každé ženy.

Kolekce Brilliant Brunette® zásadně změnila pravidla hry. Tato vůbec první řada pečující o barvu vlasů zvýrazňuje jedinečné tóny všech odstínů hnědých vlasů, od sytého karamelu po to nejtmavší espresso. Blýskněte se.

Už déle než 10 let dává řada Radiant Red® zrzavým a rudým vlasům energii a bojuje s vadnutím jejich jedinečné barvy. Proč by červené vlasy měly dostat červenou?

V roce 1988 spatřila světlo světa bezoplachová péče Blow Dry Lotion z řady Luxurious Volume®, která cílila na proměnu jemných vlasů. Od té doby značka John Frieda přináší v tomto segmentu další a další inovativní novinky. Dnes řada Luxurious Volume® nabízí širokou paletu řešení, která jsou navržena tak, aby každému účesu dala úchvatný a dlouhotrvající objem. Výsledky hovoří samy za sebe.

ZÁKLADNÍ ŘADA PRODUKTŮ JOHN FRIEDA

FRIZZ EASE

Podpořte styl, zkroťte kudrny. John Frieda Frizz Ease vám tu možnost dá. Naše oceňované produkty bojující s kroutícími se vlasy znamenají hladký začátek každého účesu.

Frizz Ease Dream Curls – šampon 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

S šamponem na vlnité vlasy se můžete těšit na nádherně zvýrazněné, hebké a dokonalé vlny jako ze salonu. Šampon důkladně hydratuje a čistí vlasy, přičemž podtrhne a zvýší přirozenou krásu vašich vlnitých vlasů. Receptura obsahuje intenzivně vyživující a zároveň neuvěřitelně lehký habešský olej.

– hydratuje a zjemňuje

– zvýrazňuje a zkrášluje přirozené vlny

– obsahuje habešský olej

Odborně navržené složení na vlnité a kudrnaté vlasy lze používat na všechny typy zakroucení vlasů. Produkt můžete bezpečně používat i na barvené a chemicky ošetřené vlasy.

Frizz Ease Dream Curls – kondicionér 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Kondicionér Frizz Ease Dream Curls dá vašim vlasům hebkost a potřebnou výživu každý den a jeho používání vede ke zvýraznění, zjemnění a hydratování vlnitých vlasů. Špičková receptura obsahuje i lehoučký, nemastný habešský olej. Aplikujte ho po každém mytí šamponem.

– zjemňuje a hydratuje vlny

– vyživuje vlnité vlasy na každodenní bázi

– obsahuje lehoučký habešský olej

Odborně navržené složení na vlnité a kudrnaté vlasy lze používat na všechny typy zakroucení vlasů. Produkt můžete bezpečně používat i na barvené a chemicky ošetřené vlasy.

SHEER BLONDE

John Frieda Sheer Blonde dá vašim slovům sílu, ať se světu rozhodnete říct cokoliv. Tak zazařte.

Sheer Blonde Go Blonder – zesvětlující šampon 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Zapomeňte na mdlou barvu svých blond vlasů a prozařte je sluncem! Zesvětlující šampon postupně rozjasňuje blond vlasy a dává jim letní šmrnc po celý rok.

– postupně zesvětluje blond vlasy a prozařuje je sluncem

– obsahuje citrusy a heřmánek

– neobsahuje amoniak ani peroxid

Vyzkoušejte světlejší odstín blond vlasů, se kterým budete vypadat fantasticky a stejně tak se budete i cítit. Šampon Go Blonder od John Frieda navrací vlasům jejich zdravý vzhled i hebkost, aniž by je vysušoval. Receptura obsahuje přírodní zesvětlující komplex, který šetrně tlumí pigmenty ve vlasech, a který dá vašim vlasům půvabný letní šmrnc po celý rok. Produkt je dostatečně šetrný i pro každodenní používání. Bez obsahu amoniaku a peroxidu. Pro všechny odstíny přírodních, barvených nebo melírovaných blond vlasů.

Sheer Blonde Go Blonder – zesvětlující kondicionér 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Zapomeňte na mdlou barvu svých blond vlasů a prozařte je sluncem! Kondicionér Sheer Blonde Go Blonder hydratuje a zesvětluje blond vlasy a přináší jim třpytivý charakter horkého léta. Náš zesvětlující kondicionér obnovuje míru hydratace vlasů a navrací jim hebkost.

– hydratuje a postupně zesvětluje

– obsahuje citrusy a heřmánek

Pokud tento zesvětlující kondicionér používáte společně se zesvětlujícím šamponem, zaznamenáte postupné zesvětlení vlasů, obnovu hydratace a návrat jejich zdravě hebkého vzhledu. Produkt je dostatečně šetrný i pro každodenní používání. Bez obsahu amoniaku a peroxidu. Pro všechny odstíny přírodních, barvených nebo melírovaných blond vlasů.

LUXURIOUS VOLUME

John Frieda Luxurious Volume znamená nepřehlédnutelný, smělý a nádherný manifest pro vaše vlasy. Jemným vlasům dáte dlouhotrvající a hmatatelný objem.

Luxurious Volume Touchably Full – šampon 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Dopřejte jemným vlasům, které mohou působit jako bez života, ohromující objem a úchvatnou hebkost. Náš šampon na jemné vlasy s komplexem Caffeine Vitality vám pomůže s vytvořením plnějšího a hebčího účesu po každém mytí.

– dává vlasům přirozeně působící objem

– obsahuje komplex Caffeine Vitality

– přináší jemným vlasům hmatatelnou hebkost a objem

Luxurious Volume Touchably Full – kondicionér 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Hydratujte jemné vlasy lehoučkým kondicionérem pro zvýšení objemu a užívejte si plnějšího účesu. Kondicionér obsahuje komplex Caffeine Vitality. Usnadňuje rozčesávání a zvyšuje objem, aniž by ztratil své vlastnosti klasického kondicionéru.

– dá vlasům potřebnou výživu a usnadňuje rozčesávání

– funguje jako klasický kondicionér na jemné vlasy

– obsahuje komplex Caffeine Vitality

Bezpečný i na barvené vlasy.

BRILLIANT BRUNETTE

Víte, kolik toho můžete říci svými vlasy? John Frieda Brilliant Brunette® se už postará o to, aby to ostatní poslouchali. Blýskněte se plastickým leskem, nebo si pohrajte s novým odstínem.

Brilliant Brunette – šampon s efektem ochrany barvy 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Nenechte vyblednout barvu svých vlasů. Ochraňte a uchovejte své barvené tmavé vlasy. Tento hydratační šampon navrací vysušeným tmavým vlasům vláhu i objem a s každým mytím chrání tmavou barvu vlasů, bez ohledu na to, jaký odstín máte.

Brilliant Brunette – kondicionér s efektem ochrany barvy 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Rozlučte se s vysušenými a mdlými tmavými vlasy. Zachraňte jejich působivou živost a lesk. Tento kondicionér na suché vlasy hydratuje a stará se o zachování nádherné tmavé barvy. Hodí se na všechny hnědé odstíny a bojuje s blednutím barvy.

FULL REPAIR

Dodejte barveným vlasům zdravý vzhled a navraťte jim potřebnou vitalitu a energii.

Full Repair – šampon 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Šampon John Frieda Full Repair Strengthen+Restore efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu.

  • myje vlasy a čistí pokožku hlavy
  • posiluje vlasová vlákna
  • regeneruje a vyživuje vlasy
  • snižuje lámavost vlasů

Full Repair – kondicionér 250 ml, 279 Kč / 10,79 €

Kondicionér John Frieda Full Repair Strengthen+Restore zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.

  • opravuje jak mechanické, tak chemické poškození
  • uhlazuje a působí proti krepatění
  • chrání vlasy před poškozením
  • poskytuje potřebnou hydrataci