WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dejte kráse živou vodu. Nabízí ji Deep plane facelift

Nehodláte se sžít s vráskami, které skoro každým dnem přibývají? Dejte jim stopku. Využijte moderní metody, které umí zázračně omladit. Jednou z nich je Deep plane facelift. Jaký je rozdíl mezi ním a normálním liftingem?

Deep plane facelift – výhody

Možná si říkáte, že nově vznikající metody nemohou přinést nic nového a jen se odlišují názvy, aby vypadaly na oko lépe než třeba další chirurgické zákroky. Není to však pravda. Doba a výzkumy jdou dopředu. Nejen ve vývoji léčiv, ale i různých chirurgických metod, což se netýká pouze těch léčebných. I v estetické medicíně dochází k pokroku, a aby se od sebe odlišily jednotlivé metody, mají nové názvy. Deep plane facelift má samozřejmě většinu postupů jako klasický lifting. Proč měnit to nejlepší, zaběhlé? Jisté poznatky ve vývoji se pak dají skvěle aplikovat i do konzervativního přístupu, který se tím jen vylepší. A proto má metodika jiný název. Přináší tak více benefitů.

Dejte kráse živou vodu. Nabízí ji Deep plane facelift

Deep plane facelift – jak probíhá zákrok?

Už jen podle pojmu „deep“ pochopíte, že metoda pracuje s hlubokými vrstvami obličeje. U tohoto faceliftu se přemísťují tkáně pod úrovní SMAS a uvolňují se určité vazy, čímž se snáze modelují struktury pleti. Deep plane facelift zanechává kůži spojenou se svalovou vrstvou, uvolňuje pouze vrstvu pod svaly. Jde o minimalistický zásah s velkým efektem, jelikož se zvedají tváře díky uvolnění pár vazů, navíc lze například odstranit tuková tělesa ve tvářích. Tím se docílí dalšího omlazovacího efektu, pozvednou se kontury střední části obličeje. Celý zákrok trvá 2 – 4 hodiny dle rozsahu operovaných částí. Oproti klasickému faceliftu je Deep plane facelift přirozenější a má dlouhé trvání.

Pokud zvažujete, že se nejen s touto metodou seznámíte, pak se spolehněte na profesionály a kontaktuje například osvědčenou kliniku V-CLINIC.

Zdroj foto: Deepplane.cz, V-clinic.cz