WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Neonové šílenství od Sally Hansen je tady!

Oslavte každý den s novou limitovanou edicí neonových laků na nehty Miracle Gel™ Summer Neon Collection od Sally Hansen® a nastartujte tak oslavu života v zářivých barvách.

Neonové zvýrazňovače nepatří jen na váš stůl. Rozjasněte s nimi první teplé dny a oživte tak hravě váš look. Limitovaná kolekce Miracle Gel™ Summer Neon Collection je inspirovaná oblíbenou letní pochoutkou, bez které si jen málokdo umí představit slunečné dny, a to jsou nanuky.

Laky Miracle Gel™ jsou #1 v gelových hybridních lacích v US. Nová limitovaná edice dodá vaší manikúře super pop barvy s extrémní pigmentací.

Kolekce Sally Hansen® Miracle Gel™ Summer Neon Collection obsahuje šest odstínů, zahrnující celé barevné spektrum od světlých po tmavé odstíny, od citronové až po tyrkysovou. Tyto odstíny jsou dostupné s různými finiši a jsou tak skutečně jedinečné. V nejsvětlejších odstínech si vyberete mezi elektricky svítivě žlutou Lemon Drop Pop a třpytivě růžovou My Flavourite. V sytějších odstínech můžete vybírat mezi úžasnou růžovou Un-cone-ditional Love či tmavší fialovou Worth Melting For. Pokud chcete více šokovat, pak je načase sáhnout po modře neonové Anything is Popsicle či božské tyrkysové Sea-riously Cool.

Neonové barvy jsou nezbytným módním doplňkem pro každého, kdo se nechce ztratit v davu. A jak na dlouhotrvající profi manikúru? S řadou Miracle Gel není nic jednoduššího. Se dvěma vrstvami neonového laku Sally Hansen® Miracle Gel™ Summer Neon Collection a jednou vrstvou vrchního laku Sally Hansen® Miracle Gel™ už vás nyní nikdo nepřehlédne. A to navíc bez potřeby UV lampy.

Limitovaná kolekce Sally Hansen® MiracleGel™ Summer Neon bude dostupná od dubna 2022 exkluzivně v síti drogérií dm.

Troufnete si na ně?

Doporučená maloobchodní cena: 299 Kč/ 11,99 EUR

Zdroj foto: Sally Hansen