WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dopřejte si v létě nekonečnou záplavu energie a sebevědomí! Amway přináší novinky, které vám pomohou zářit uvnitř i navenek

Letní sezóna je pro mnohé ztělesněním sluncem zalitých dnů, dlouhých teplých večerů a zábavy s rodinou a přáteli. Během léta se často sejde tolik aktivit, že nevíme, co dřív. Společnosti Amway Česká republika a Slovensko nyní přináší novinky, díky kterým stihnete všechny své plány, a ještě přitom zazáříte. Užijte si letošní léto naplno díky jedinečnému drinku XS™ Power Water +, který je obohacen o kolagen, a posilněte své sebevědomí s novou řadou rtěnek a pečujícím balzámem na rty Artistry Go Vibrant™.

Stihněte v létě vše, co jste si naplánovala

Nejedna žena si při pohledu do kalendáře na nadcházející letní měsíce zhrozí. Chcete stíhat všechny aktivity, ale někdy už vám prostě dochází šťáva? „Ženy na sebe v současnosti kladou velmi vysoké nároky. Chtějí být skvělými matkami, manželkami, profesionálkami, kamarádkami a kolegyněmi v práci. Proto upřednostňují jednoduché produkty, které jim pomohou v péči o sebe samu,” vysvětluje trendy chování zákaznic expertka na výživu Amway Česká republika a Slovensko Ing. Pavla Pešková Gazdíková. Skvělým pomocníkem, jak získat energii na celý den, je nový drink XS Power Water +. Nápoj obsahuje kombinaci čtyř vitaminů skupiny B (B3, B5, B6 a B12) přispívajících ke zmírnění únavy a vyčerpanosti. Drink je kromě toho obohacen o kolagen, biotin a vitamin E, které podpoří zdravý vzhled vaší pleti, vlasů a nehtů a chrání vaše buňky před oxidativním stresem.

Mnoho energy drinků je založených zejména na kofeinu a najdete v nich velké množství umělých barviv, dochucovadel a přidaného cukru, kterých bychom se měli raději vyvarovat. Z dlouhodobého pohledu tělu totiž žádné pozitivní účinky nepřináší. Power Water od Amway pomáhá bojovat s únavou pomocí čtyř vitaminů skupiny B. Obsahuje také vitamin E, který chrání buňky před oxidativním stresem, kolagen a biotin, takže kromě snížení pocitu vyčerpání ještě podpoříte své vlasy a pleť,” říká Ing. Pešková Gazdíková. Drink XS™ Power Water + s příchutí citronu a broskve dodá vašemu tělu energii i prospěšné látky a vitaminy, a to bez přidaného cukru, umělých barviv a aromat.

Doporučená maloobchodní cena (12 x 250 ml): 720 Kč

Více informací na: https://bit.ly/XSPowerWater

Bez rtěnky ani ránu

Výzkumů, které potvrzují spojitost mezi našimi emocemi a barvami, je nespočet. Stejně tak těch, které mluví o vzrůstajícím sebevědomí žen, když se nalíčí výraznou rtěnkou. „Ať už zvolíte jakýkoli odstín, rtěnka vždy byla a bude velmi silným symbolem ženství. Ženám se světlou pletí a blond, případně světle hnědými vlasy zpravidla sluší nude či naoranžovělé odstíny, jako je lososová nebo meruňková. Hnědovlásky s broskvovým tónem pleti mohou sáhnout po světle hnědých teplých odstínech, tmavě červené či bronzové rtěnce. Světlé pleti s chladným podtónem skvěle padne růžová i sytě červená. Černovlásky se nemusí bát fialové, vínové ani hnědé barvy,” říká expertka na krásu společnosti Amway Česká republika a Slovensko Zuzana Gavendová.

Ženy v současnosti stále častěji sahají po účinných a zároveň šetrných produktech, které v sobě kombinují přírodní látky. A právě pro ně je určena nová řada rtěnek Artistry Go Vibrant. Ta nabízí nepřeberné množství odstínů s matným i lesklým finišem. Navíc jsou rtěnky obohaceny o ženšenový olej, olej z chia semínek pěstovaný na organických farmách Nutrilite™ a bambucké máslo. Tyto tři ingredience se postarají o to, že rtěnka nebude vaše rty vysušovat, ale naopak jim dodá zdravý a zářivý vzhled. Z 11 odstínů si i s ohledem na svůj tón pleti vybere každá žena.

Pokud se chcete v létě vyhnout suchým popraskaným rtům, vsaďte na rtěnky a balzámy obsahující aloe vera či bambucké máslo, které jim dodají potřebnou hydrataci. Bambucké máslo je navíc díky vysokému obsahu vitaminu E skvělým antioxidantem. Aloe vera urychluje regeneraci pokožky při spálení či popraskání,” říká Gavendová a připomíná, že v létě bychom pro udržení hydratované pokožky neměli zapomínat na pravidelný přísun tekutin. Jako podklad pod rtěnku skvěle poslouží průhledný balzám na rty z nové řady Artistry Go Vibrant™ s obsahem již zmíněného bambuckého másla, oleje z chia semínek z organických farem Nutrilite™, slunečnicového i ženšenového oleje, který na rtech zanechává zdravý, příjemný a hebký pocit.

Doporučená maloobchodní cena: 665 Kč

Více informací na: https://bit.ly/ArtistryGoVibrant