WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Udělejte průvan v šatníku. Provětrejte své outfity doplňky Wittchen

Osvěžte svůj šatník novými kousky! Sáhněte po doplňcích značky Wittchen, které dodají vašim outfitům novou jiskru. Každý z produktů je pečlivě ušitý z kvalitních materiálů. A kromě toho dobře vypadá.

Dámské doplňky v předjaří ovládla elegance a sofistikovanost s hravými detaily. Dopřejte si barevnou ledvinku na korzování po městě nebo se potěšte hřejivou šálou s modrými srdci.

Barevná dámská šála

Příjemnou měkkou šálu snadno schováte pod teplý kabát nebo bundu. Bude se skvěle hodit pro období mezi zimou a jarem. 

Cena: 1 899 Kč

Dámská bunda

Bunda ze 100% ekologické kůže vám dodá sportovní eleganci. Klasický vzhled doplňuje odepínací kapuce. Díky podšívce můžete vyrazit i do chladného počasí.

Cena: 2 575 Kč

Kabelka přes rameno

Praktickou hnědou kabelku z přírodní kůže využijete každý den. Vnitřek je rozdělený na tři kapsy, kabelka má též nastavitelný popruh. Tašku zdobí zlaté logo Wittchen a třásně.

Cena: 4 759 Kč

Dámská šála se srdíčky

Klasická dámská šála je zdobená s elegantním detailem modrými srdci. Šála je měkká a hebká. Zahřeje vás v zimě i předjaří.

Cena: 1 495 Kč

Růžová ledvinka

Tato efektvní ledvinka je alternativou ke kabelce. Má jednoduchý tvar a módní prošívaný povrch. Je dostupná v několika barvách, nepřehlédnutelná však budete s růžovou variantou.

Cena: 1 359 Kč

Všechny produkty si můžete prohlédnout ve čtyřech obchodech Wittchen v Praze (Arkády Pankrác, Centrum Černý Most, Metropole Zličín) a v Brně (Galerie Vaňkovka), ale také v e-shopu na www.wittchen.cz.