WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Herbadent představil nové bylinné koupele Herbaspa

Herbaspa, vaše domácí lázně

Česká firma Herbadent přináší novinku do vaší koupelny. Vedle tradičních medicinálních vín a řady bylinných produktů pečujících o ústní dutinu dětí i dospělých, představuje řadu domácích bylinných koupelí Herbaspa. Objevte sílu léčivých bylin a dopřejte si relaxační hřejivou koupel, která povzbudí vaše tělo i mysl.

Bylinné koupele Herbaspa se v českých lázeňských domech používají pro léčebné účely již od roku 1970. Obsahují dlouhodobě a klinicky osvědčený extrakt ze šesti léčivých bylin, obohacený solí z Mrtvého moře a rostlinnými silicemi. Bylinné koupele mají pozitivní účinky na pohybový aparát, fungují jako podpůrný prostředek při léčbě revmatologických nezánětlivých a mimo kloubních onemocněních. Extrakt z kopřivy, máty, levandule, chmelu, vrby a heřmánku je zdrojem tříslovin, slizů a silic, které mají protirevmatické a protizánětlivé účinky. Při koupeli dochází ke zvýšení prokrvení pokožky a tkání, uvolnění svalového napětí a zmírnění bolesti svalů a kloubů.

Síla bylin

Čistě bylinný extrakt, je získáván z kvalitních bylin od ověřených dodavatelů. Do vaší koupelny tak jako mávnutím kouzelného proutku vstoupí jen čistá příroda a vy si můžete naplno užít její blahodárné účinky.

Kopřiva dvoudomá má detoxikační, posilující účinky, používá se při onemocněních kloubů, bolestech páteře a při ischiasu. Máta peprná příjemně ochlazuje svaly a tlumí bolesti svalů a kloubů. Vrba bílá obsahuje salicyláty, které působí protizánětlivě a antirevmaticky. Heřmánek pravý je známý pro své protizánětlivé a antiseptické účinky. Je výborný v koupelích a obkladech při svalovém revmatismu a zároveň zklidňuje a tlumí bolest a záněty kloubů. Levandule lékařská zlepšuje prokrvení pokožky, napomáhá odstranění revmatických bolestí. Chmel otáčivý má díky lupulinu sedativní a zklidňující účinky, rovněž působí protikřečově a antirevmaticky.

Herbaspa do běžné koupele i vířivky

Řada Herbaspa obsahuje celkem šest druhů koupelí. Každé balení vystačí zhruba na 10 dávek, tedy asi měsíční bylinnou kúru. Dle druhu přidaných aromaterapeutických silic je možní vybírat z několika druhů vůní.

Lemongrass – osvěžuje a posiluje organismus, napomáhá koncentraci a očišťuje mysl.

Kosodřevina – má relaxační a posilující účinky, uvolňuje horní cesty dýchací a je doporučována při revmatismu.

Máta – povzbuzuje, pročišťuje, osvěžuje, uvolňuje svaly i mysl.

Levandule – odbourává bolesti hlavy, nespavost, zklidňuje a celkově harmonizuje organismu.

Bylinné koupele Herbaspa jsou k dostání v pěnivé i nepěnivé verzi, jsou tedy vhodné do vířivky i běžné koupele.

Bylinná koupel Lemongrass – pěnivá

Pro osvěžení

– Osvěžuje organismus

– Napomáhá koncentraci

– Silné osvěžující aroma

400 ml za 249 Kč (balení vydrží na cca 10 koupelí)

Bylinná koupel Kosodřevina – nepěnivá

Pro regeneraci

– Má relaxační účinky

– Posiluje organismus

– Prospěšná při dně a revmatismu

– Uvolňuje horní cesty dýchací

– Příjemná vůně lesa

400 ml za 249 Kč (balení vydrží na cca 10 koupelí)

Bylinné koupele jsou k zakoupení na https://shop.herbadent.cz/