WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Rádi nosíte malý parfém všude s sebou? Opatřete si kvalitní vzorky a buďte stále připravení

Potřebujete i během uspěchaného dne působit svěže a energicky? Opláchněte se vodou, naneste novou vrstvu make-upu, upravte účes, přestříkněte se novou dávkou parfému a můžete vyrazit na pracovní schůzku nebo na kávu s přáteli.

Většina lidí si objednává vzorky parfémů, aby zjistili, zda jim nebo jejich polovičkám daná vůně parfému bude vyhovovat. Málokoho však napadne, pro jaké různé příležitosti je možné vzorky ještě využít. Některé vzorky totiž bývají vybavené rozprašovači, takže je můžete použít kdykoliv jako náhradu klasického velkého balení parfému. Vzorky nezaberou příliš místa, takže je můžete vložit i do minikabelky, nebo dokonce do kapsy saka.

Jak se dají vzorky nejlépe využít?

Do práce

Namáhavé pracovní dny plné stresu nám někdy nepřidávají ani na energii, ani na voňavosti oblečení. Když vás čeká během nabitého rozvrhu důležitá porada, vzorek vůně v kabelce vás dokáže osvěžit a dodat i potřebnou energii, a to hlavně pokud je vaše oblíbená vůně citrusová nebo květinová.

Na večírek

Večírky se nesou ve znamení nekonečných konverzací a někdy také bouřlivého tancování až do časného rána. Pokud se potřebujete během večírku osvěžit novou dávkou vašeho oblíbeného parfému, vzorek v kabelce vám dokonale poslouží.

Do divadla či na ples

Plesy i divadlo jsou společenskou záležitostí, která si vyžaduje určitou noblesu a eleganci. Krásná vůně při tanci je skvělým společníkem na parketu. 2ml vzorky parfémů jsou tak akorát do malé plesové kabelky nebo do vnitřní kapsy pánského saka.

Na trénink, do posilovny nebo na plovárnu

Chodíte pravidelně cvičit? Překvapte svoje smysly po namáhavém cvičení krásnou vůní ze vzorku parfému. Fyzická, ale také psychická únava budou rázem pryč.

Pokud váš oblíbený luxusní značkový parfém vzorky nenabízí, zkuste si objednat levnější verzi podobnou vaší vůni a možná budete příjemně překvapení její vynikající kvalitou.