WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Oblíbená řasenka v novém kabátku: the Colossal

Oslavte jedenácté výročí jedné z nejoblíbenějších řasenek od Maybelline New York – řeč je o hvězdné the Colossal, která přichází v novém, modernějším obalu, odrážejícím současné trendy, zároveň si zachovává ikonický kartáček k vytvoření kolosálního objemu. Složení je nyní obohacené o dvakrát více kolagenu pro nepřehlédnutelné řasy.

Kolosální řasy jediným tahem! Nová verze objemové řasenky the Colossal znásobí objem řas díky speciálnímu složení obohacenému o dvakrát více kolagenu, který řasy doslova napumpuje.

Výjimečně velký kartáček řasy jednu po druhé natočí, pozvedne a precizně obalí. Řasenka neslepuje a nevytváří žmolky. Je oftalmologicky testovaná a vhodná i pro nositelky kontaktních čoček.

Nový obal

Řasenky the Colossal jsou známé mimo jiné svým nepřehlédnutelně žlutým obalem, nyní ještě výraznějším než kdy dříve. Nový odstín žluté evokující štěstí je inspirovaný generací mileniálů, tedy kreativní generaci, která už nějakou dobu ukazuje světu svou sílu a originalitu.

Buďte hvězdou každé party! Oslavte výročí řasenky s limitovanou edicí Colossal Platinum Black, která obsahuje drobné třpytky.

Datum uvedení: říjen 2019

Doporučená cena:

Colossal 199,90 Kč / 7,99 €

Colossal Platinum Black** 199,90 Kč / 7,99 €