WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Módní dámské svetry v sezóně 2020

Nastal chladný podzim a spolu s ním si přízeň znovu získaly teplé svetry. Žádný dámský šatník se neobejde bez tohoto prvku, který chrání nejen před chladem, ale je také nepostradatelnou součástí mnoha stylizací. Jaké svetry jsou v módě v sezóně podzim/zima 2020 – 2021?

Dlouhý svetr s rolákem

Jedním z nejzajímavějších trendů této sezóny jsou dlouhé svetry s rolákem. Modely tohoto typu se dají mimo jiné nosit se širokými nohavicemi, s úzkými džínami nebo legínami a také namísto šatů. Není pochyb o tom, že to není jen jedna z nejstylovějších a nejuniverzálnějších možností, ale i nejteplejší a nejpohodlnější volba pro podzim a zimu.

Melanžové svetry

Melanžové tkaniny, to znamená kombinace různých barev, jsou skvělým způsobem, jak oživit barevně laděnou stylizaci. Módní svetry, které odrážejí tento trend, mohou mít různé střihy a vzory: od dvou podobných odstínů po vícebarevné kontrastní směsi.

Svetr s objemnými rukávy

Skutečným hitem letošního podzimu jsou teplé svetry s efektními nafouklými rukávy. Takový prvek funguje tak v krátkých svetrech (které je možné kombinovat s kalhotami nebo zastrčit do sukní s vysokým pasem), jakož i v dlouhých svetrech připomínajících teplou tuniku.

Teplý svetr oversize

Velký objem se netýká pouze rukávů, ale i celých svetrů. Prostorné oblečení má mnoho výhod: je mimořádně pohodlné, dokonale se stará o naši tepelnou pohodu a navíc dokáže tvarovat postavu. Vypadá mj. skvěle na velmi štíhlých lidech, s malými prsy, jakož i na dámách s postavou typu jablko, protože skrývají výrazné bříško, přičemž odhalují tvarované nohy.

Svetr s nekrytým ramenem

Jak bývá zvykem, nechyběly ani odkazy na módu před desetiletí – tentokrát z bláznivých 70. let. Asymetrický výstřih, který nonšalantně odhaluje jedno rameno, je způsob, jak působit elegantně a zároveň velmi svůdně. Takový svetr se dá nosit na každou příležitost: na procházku, setkání s přáteli, do práce nebo na romantické rande.

Béžová, bílá a různé odstíny šedé nebo hnědé jsou klasikou, která nám bude sloužit mnoho let. Odkaz na barvy země je součástí vědomé módy, která se zaměřuje na přírodní materiály a nákup nadčasových věcí, které není třeba často měnit, což přispívá k péči o planetu. Neutrální barvy se hodí k jiným klasickým odstínem (například k černé), jakož i k intenzivním a živým barvám (například k červené, tyrkysové nebo fialové).

Módní svetry najdete na https://cz.selfieroom.com/cz/svetry