WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vítejte v nové éře zábavy s Mini-LED televizory Hisense U8NQ

Vlajková loď technologické společnosti Hisense pro letošní rok je už v prodeji. Prémiová řada ULED televizorů U8NQ s Mini-LED podsvícením a 144Hz nativní obnovovací frekvencí by rozhodně neměla uniknout milovníkům kvalitní podívané a zábavy.

Posouvá totiž laťku skutečně hodně vysoko a směle konkuruje OLED televizorům. To, že udává směr ve své kategorii, potvrzuje i nedávno získané prestižní ocenění: Hisense 65U8NQ se pyšní titulem EISA Premium Mini LED TV 2024-2025.

Vítejte v nové éře zábavy s Mini-LED televizory Hisense U8NQ

ULED televizory Hisense U8NQ využívají pokročilou technologii Mini-LED PRO s více než 1600 nezávisle ovládanými zónami podsvícení a garantují výjimečný kontrast a skutečně hlubokou černou. Nabízejí i špičkovou hodnotu jasu až 3000 nitů pro úchvatnou čistotu obrazu.

Antireflexní obrazovka s nativní obnovovací frekvencí 144 Hz má široký pozorovací úhel. Zapomeňte proto na boj o nejlepší místo před televizorem a užijete si dokonalý obraz bez odlesků a živé barvy ve dne i v noci. Vrstva kvantových teček (QLED) přináší na rozměrnou, až 75palcovou obrazovku intenzivnější odstíny, zatímco hollywoodská vylepšení jako IMAX Enhanced, filmařský režim Filmmaker Mode a Dolby Vision ještě prohlubují dokonalý filmový zážitek v pohodlí domova.

Vítejte v nové éře zábavy s Mini-LED televizory Hisense U8NQ

Mozkem televizoru je nový vlastní obrazový chip Hi-View Engine PRO s integrovanou umělou inteligencí, která optimalizuje nastavení každé scény pro živé detaily a zvládá působivý 4K upscaling. K dispozici je podpora všech HDR formátů včetně Dolby Vision IQ.

Pozadu nezůstává ani zvuk – televizory se mohou pochlubit vícekanálovým integrovaným audio systémem v konfiguraci 2.1.2, jenž promění sledování jakéhokoliv obsahu v zážitek jako v kině. Nová funkce Hi-Concerto navíc propojuje televizor a přidaný soundbar do jednoho uceleného systému pro prostorový zvuk, který vás doslova obklopí a pohltí. Spárování TV a soundbaru je přitom s funkci EZ Play hračkou: ovládání soundbaru jednoduše přenesete na velkou obrazovku a soundbar nastavíte pomocí dálkového ovladače k televizoru.

Vítejte v nové éře zábavy s Mini-LED televizory Hisense U8NQ

Hráči ocení automatický herní režim 144Hz Game Mode PRO s technologií HSR 240 Hz a AMD Freesync Premium PRO, které zaručují plynulý obraz bez zpoždění a trhání. Skvělý je i Game Bar – užitečný doplněk, který umožňuje rychlý přístup k důležitým herním nastavením, aniž by hráči museli opustit herní obrazovku.

Za poznámku stojí i to, že jde o oficiálními televizory herní novinky roku, akční RPG hry Black Myth: Wukong. Disponují totiž exkluzivním obrazovým režimem Black Myth: Wukong, který vylepšuje vizuální kvalitu hry pomocí HDR, přesné kalibrace barev a zvýraznění tmavých částí obrazu – výsledkem jsou živější barvy a propracovanější detaily. Ve spolupráci se společností Dolby nabízí tento režim také pohlcující audiovizuální zážitek, který odpovídá zvukovému záměru hry.

Televizory běží na vlastním rychlém a intuitivním operačním systému VIDAA 8, s nímž máte po ruce oblíbený lokální i mezinárodní obsah a nekonečný svět zábavy včetně aplikací jako Disney+, Apple TV+ nebo nově i MAX.

Podpora WiFi6 přináší rychlejší a stabilnější připojení a zároveň snižuje zatížení sítě, což je důležité hlavně pro hráče her a pro sledování streamovaného obsahu s minimálním zpožděním a přerušováním. Funkce WISA Ready navíc umožňuje bezdrátově připojit kompatibilní reproduktory pro dokonalý prostorový zvukový zážitek ve formátu Dolby Atmos, aniž byste potřebovali kabely nebo další zařízení.

Vítejte v nové éře zábavy s Mini-LED televizory Hisense U8NQ

Televizory můžete ovládat pomocí inovativního solárního dálkového ovládání, smartphonu nebo hlasem i v češtině a brzo i slověnštině. Pyšní se také certifikací pro kybernetickou bezpečnost a ochranu osobních údajů od uznávaného německého institutu TÜV Rheinland, s nímž Hisense spolupracuje už několik let.

Televizory jsou už v podeji ve velikosti 65″ (165 cm) a 75″ (191 cm) – menší Hisense 65U8NQ stojí 44 990 Kč, větší Hisense 75U8NQ se prodává za 59 990 Kč.

Více informací: cz.hisense.com, global.hisense.com

Sense For Technology

Zdroj foto: HISENSE