WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Salon Petra Měchurová představuje novou vlasovou kolekci Generation of Love

Petra Měchurová otevřela svůj první kadeřnický salon v roce 2001 a v současné době má na kontě řadu prestižních ocenění. I to, kterému se přezdívá kadeřnický Oscar neboli mezinárodní kadeřnické ocenění AIPP Grand Trophy. Trendy v účesech v nadcházející sezóně prezentuje prostřednictvím vlasových kolekcí, které vydává už od samotného založení salonu. Kolekce představující vlasy pro rok 2023 nese název Generation of Love.

Tlukot srdce bijící pro toho druhého. Intenzivní pocit dokonalého propojení v každém věku. Nespoutanost a přirozenost. Lehkost a nenásilnost. To je to, co vystihuje kolekci, která zároveň nese poselství štěstí a lásky. Podlehněte i vy kouzlu pravé lásky k hebkým a čistým vlasům. Dokonalým sladěním střihu a barvy je podtržena jedinečná osobnost, která je v každém z nás.

Přirozená a nositelná kolekce je vytvořena pro klienty salonu a věříme, že potěší a zahřeje na srdci. Klientela salonu se prolíná mnoha generacemi, a to nám dělá radost již 22 let. Jsme vám vděčni, že jste s námi,“ vzkazuje Petra Měchurová.

Kredity:

Vlasy: Petra Měchurová, Marina Petriv

Make-up: Ivana Tokárská

Styling: Lenka Kermes

Fotograf: Matúš Tóth

Video: Kristýna Skokánková

Modelové: Michaela a Petr Říbalovi, Adéla a František Süsserovi, Michaela Křivánková a František Petružálek

Petra Měchurová

Jako první žena na světě získala prestižní mezinárodní ocenění AIPP GRAND TROPHY. Její kariéra je ozdobená celou řadou cenných trofejí, skvělých kadeřnických show, kterými inspirovala kadeřníky po celém světě jako třeba v Anglii, Francii, Brazílii nebo v Argentině. Je dlouholetým ambasadorem značky L´Oréal Professionnel. Věnuje se školení kadeřníků, česání pro módní návrháře nebo časopisy, tvoří kolekce účesů, které sklízí uznání doma i ve světě. Největší úspěch je ale její salon a skvělý tým. Srdeční záležitostí je hlavně její rodina.

Více informací na petramechurova.cz/kolekce-2023

GENERATION OF LOVE 2022 – YouTube a GENERATION OF LOVE 2022 – Backstage video – YouTube

Zdroj foto a video: Salon Petra Měchurová