WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Život v moderním světě je rychlý a náročný. Když žijete aktivně a počítáte každou minutu, vyplatí se vám mít v kuchyni k ruce spolehlivého pomocníka.

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Ruční tyčový mixér je rozhodně jedním z těch, které vám výrazně usnadní každodenní přípravu jídla, ať už chystáte zdravou snídani, rychlý oběd nebo slavnostní večeři. Co by měl takový pomocník mít?

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Výkonný motor zvládne širší paletu surovin

Moderní ruční tyčové mixéry jsou vybaveny různě výkonnými motory. Rozhodně stojí za to si dát při výběru pozor – „tyčáky“ se silnějšími motory zvládnou mixování i těch tvrdších surovin. Připravíte s nimi nejen smoothie nebo krémovou polévku, ale velmi snadno s mini třeba nadrtíte i led do koktejlu.

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Bohaté příslušenství udělá z mixéru multifunkční spotřebič

Vybavenější modely mívají i další příslušenství, a stávají se tak multifunkčními pomocníky. Například ruční mixér Gorenje HBC807QB se prodává i s vysokou mixovací nádobou, samostatnou mixovací nádobou se sekáčkem, šlehacím nástavcem a praktickým stojánkem, do něhož můžete mixér i s příslušenstvím uložit. S jedním spotřebičem zvládnete připravit tu nejlepší domácí majonézu, nasekat cibuli, led nebo rozmixovat pokrm z vařené zeleniny pro svého malého potomka, a to nejlepší je, že „se to“ udělá prakticky samo. Očím lahodící stojánek s mixérem a se vším příslušenstvím můžete buď nechat po ruce na lince, nebo schovat do skříňky nebo přihrádky, aniž by se vám jednotlivé díly rozkutálely.

Ergonomický a stylový design znamená větší radost během vaření

Ideální je, když vám mixér dobře padne do ruky, aby se dobře používal. Pokud si ho nemůžete vyzkoušet v prodejně, vyplatí se vsadit na značku, která má design a ergonomii v malíčku. Zdařilý vzhled mixéru skvěle doplní vzhled vaší kuchyně, ať už máte rádi minimalistický nebo sofistikovaný styl.

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Snadná údržba

Udržovat kuchyňské spotřebiče čisté může být někdy náročné, ale ruční tyčové mixéry jsou navrženy tak, aby byla jejich údržba co nejjednodušší. Odnímatelné části lze většinou snadno umýt v myčce, což znamená méně času stráveného úklidem a více času pro vás.

Tichý provoz

Další skvělou vlastností tyčových mixérů je jejich tichý provoz. I při vysokém výkonu jsou překvapivě tiché, což znamená, že můžete připravovat své oblíbené pokrmy i brzy ráno nebo pozdě večer, aniž byste rušili ostatní.

Zjednodušte si život s pomocníkem, který bude pořád po ruce!

Tip na bohatě vybavený výkonný ruční mixér Gorenje HBC807QB

Tyčový mixér Gorenje HBC807QB s výkonným a odolným 800W motorem pro stejnosměrný proud je přímo předurčen pro úsporu energie a dlouhodobé používání. Ostrá ocelová čepel se čtyřmi inovativně navrženými břity zaručuje rychlé a důkladné promíchání, sekání, mixování i přípravu příkrmů a přesnídávek pro nejmenší. V příslušenství najdete kromě tyčového mixovacího nástavce i samostatný šlehací nástavec, mixovací nádobu a chopper s nádobou pro sekání bylinek, zeleniny či drcení oříšků. Mnohostranný pomocník s bohatým příslušenstvím a elegantním černým stojánkem stojí 1999 Kč.

Více informací: cz.gorenje.com

Zdroj foto: GORENJE