WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Bioklimatické pergoly: Oáza klidu na vaší zahradě

Bioklimatické pergoly se v posledních letech stávají stále vyhledávanějším řešením zastřešení terasy. Nabízí totiž oproti klasickým pergolám hned několik zásadních výhod, které z nich dělají ideální volbu pro všechny, kteří chtějí trávit více času venku bez ohledu na rozmary počasí.

Bioklimatické pergoly: Oáza klidu na vaší zahradě

Proč si vybrat bioklimatickou pergolu?

Hlavní předností bioklimatických pergol je jejich variabilita. Díky naklápěcím lamelám si sami regulujete, kolik slunečního světla a čerstvého vzduchu chcete na terasu pustit. V horkých letních dnech se tak pergola promění v příjemný stín, zatímco v případě deště lamely odvedou vodu pryč. To vám umožní užívat si posezení venku i mimo letní sezónu, ať už grilujete s přáteli, relaxujete s knihou v ruce nebo pozorujete hvězdnou oblohu.

Bioklimatické pergoly: Oáza klidu na vaší zahradě

Elegantní design a široká variabilita

Bioklimatické pergoly ATYPY se dále vyznačují elegantním a moderním designem, který skvěle doplní vzhled vašeho domu i zahrady. Na výběr je z široké škály modelů a provedení, takže si každý najde tu pravou pergolu podle svého vkusu a potřeb. Ať už hledáte robustní pergolu s jednoduchým designem, jako je model Adam, nebo dáváte přednost elegantnímu provedení s variabilní konstrukcí, jako je pergola Aerolux, ATYPY vám nabízí ideální řešení.

Bioklimatické pergoly: Oáza klidu na vaší zahradě

Komfort a multifunkčnost

Kromě základní funkce zastřešení terasy vám bioklimatické pergoly ATYPY nabízí i další možnosti, jak si zpříjemnit pobyt venku. Pergolu lze dovybavit osvětlením, grilováním, reproduktory a dalšími doplňky, které z terasy udělají skutečně komfortní a multifunkční prostor.

Kvalita a spolehlivost

Bioklimatické pergoly ATYPY jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a prochází přísnou kontrolou kvality. Díky tomu si tak můžete být jisti, že pergola vám bude sloužit mnoho let bez nutnosti náročné údržby. Společnost ATYPY vám dále nabízí profesionální montáž a záruční i pozáruční servis.

Redakční tip: Zaměřte se při výběru na hliníkové pergoly se stahovací střechou na míru.

Investice, která se vám vrátí

Investice do bioklimatické pergoly ATYPY se vám tak mnohonásobně vrátí v podobě komfortního posezení venku, prodloužené grilovací sezóny a příjemného prostředí na vaší zahradě po celý rok.

Bioklimatická pergola je skvělá volba.

Zdroj foto: ATYPY.cz