WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Ujíždíte na retro vlně? Nechte se unést inovovanou kolekcí malých spotřebičů Gorenje ve stylu 60.let minulého století, kterou si jistojistě zamilujete. Je kombinací úžasného vintage designu a pokročilých technologií, s nimiž vaše kreativita v kuchyni naplno vynikne a všechno se přitom udělá tak nějak samo.

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Retro kolekce ve vintage stylu nabízí novou generaci malých pomocníků Gorenje, s nimiž bude každodenní život jednodušší. K mání jsou s vylepšeným ergonomickým designem pro pohodlnější manipulaci a ve dvou nikdy nestárnoucích barvách – v šampaň a černé s kovovými akcenty. Až budete mít svoji sbírku kuchyňských pomocníků ve vintage stylu kompletní, můžete ji završit i retro chladničkou.

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000RL

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000RL v retro designu s výkonem motoru 1000 W a sedmi rychlostmi v kuchyni milovníků vintage stylu prostě nesmí chybět. Je nejen krásný, ale i všestranný a postará se, že se všechno ušlehá, umíchá a uhněte k dokonalosti skoro samo. Robot využívá planetární systém míchání, kdy se míchací zařízení otáčí kolem své osy, zatímco se mixovací hlava otáčí v opačném směru. Všechny složky se proto dokonale a rovnoměrně propojí a provzdušní, těsto bude měkké a vláčné, krém nadýchaný. Mixovací nádoba z nerezové oceli o objemu 4,5 l zvládne i velké množství surovin, průhledné víko usnadňuje kontrolu, zabraňuje rozstříkávání obsahu a umožňuje plynule přidávat přísady. Spotřebič je dodáván s hákem na těsto, šlehací metlou, plochou metlou a flexi metlou.

Cena v barvě šampaň (i v černé) je 6 990 Kč.

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Stolní blender Gorenje B800RL

Stolní blender Gorenje B800RL nemůže chybět v žádné domácnosti, kde je vintage styl jako doma a kde se v kuchyni vášnivě experimentuje. Výkon motoru 800 W a čepel z kvalitní nerezové oceli si poradí nejen s výrobou pyré, polévkových krémů nebo zdravých smoothies, ale troufne si i na oříšky nebo na ledové kostky, až budete chystat míchaný drink. Skleněná nádoba o objemu 1,8 l s odměrkou pro přesné dávkování čarování v kuchyni značně ulehčí. Výkonný motor s 5 rychlostmi je nejen spolehlivý, ale také tichý. Gumové nožičky zase zajistí dokonalou stabilitu, ať se děje, co se děje. Prostor pro navinutí kabelu usnadňuje uskladnění.

Cena v barvě šampaň (i v černé) je 1 799 Kč.

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Tyčový mixér a šlehač Gorenje HBX603RL

Tyčový mixér Gorenje HBX603RL v retro stylu s výkonem 600W a plynulou regulací otáček pracuje spolehlivě, úsporně a tiše. Díky bohatému příslušenství je univerzálním pomocníkem, se který se připraví hladké polévky, omáčky i pyré s hebkou strukturou úplně samy. Mixovací noha je z nerezové oceli a pohodlně se čistí. Součástí příslušenství je i šlehací metla a nádoba o objemu 0,8 l s nerezovým sekáčkem a s odměrkou pro přesné dávkování.

Cena v barvě šampaň (i v černé) je 1 299 Kč.

Rychlovarná konvice Gorenje K15RL

Jestliže si přejete pomocníka, který vám připraví šálek lahodné kávy nebo čaje, ale zároveň se z něj stane i módní doplněk do vaší kuchyně, pak je rychlovarná konvice Gorenje K15RL přesně pro vás. Objem nádoby je 1,7 litrů, takže můžete na čajový dýchánek pozvat i své známé a celou rodinu. Navíc, díky výkonu ohřevu 2200 W dojde voda k varu opravdu během chvilky. Abyste vždy přesně věděli, kolik vody se uvnitř nádoby nachází, má konvice praktický ukazatel hladiny hned pod rukojetí. Velkou výhodou je otočná základna 360°. Ta se postará o to, že tento přístroj budou moci bez problému používat jak praváci, tak leváci. Praktické je i sítko na zachycování vodního kamene, ochrana před provozem bez vody či pogumovaná protiskluzová základna, díky které zůstane konvice na svém místě.

Cena v barvě šampaň (i v černé) je 1 299 Kč.

Užijte si svoje retro v kuchyni každý den!

Topinkovač Gorenje T900RL

Dokonalá snídaně, jen to křupne. Topinkovač Gorenje T900RL s výkonem 1000 W s nádechem nostalgie má možnost rovnoměrného nastavení výkonu úrovně opečení v rozsahu 1–7, a proto vám umožní připravovat váš toust podle chuti. S táckem na drobky se v toustovači nebudou připalovat zbytky pečiva a přístroj se bude snadněji čistit. Díky vysokému zdvihu si už nikdy nespálíte při vytahování topinek prsty. Topinkovač je vybaven nejen funkcí opékání, ale také funkcí rozmrazování, což se může vám může hodit, když nejsou k dispozici čerstvé tousty a je třeba sáhnout po zásobách v mrazničce.

Cena v barvě šampaň (i v černé) je 1 199 Kč.

Více informací: cz.gorenje.com

Zdroj foto: GORENJE