WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vyzkoušejte doplněk stravy Nutrilite Beauty You Glow a rozzařte svůj den

Až 17 % dospělých Evropanů starších 18 let, z toho 26 % žen mileniálek, touží po zdravém a zářivém vzhledu. Vyplývá to z průzkumu společnosti Amway z roku 2021. Právě ten nám ale kvůli rychlému životnímu tempu často schází. Pocit vyčerpání a nedostatek důležitých vitaminů, živin a minerálů v těle se pak podepisuje na stavu naší pleti, vlasů a nehtů. Nový doplněk stravy Nutrilite™ Beauty You Glow díky svému unikátnímu složení přináší řešení, které pohodlně zapadne do vaší každodenní rutiny.

Podle průzkumu společnosti Amway z roku dnešní mileniály trápí zdravý a zářivý vzhled. Většina dotazovaných uvedla, že jim na trhu chybí produkt, který by zároveň podpořil jejich pleť, vlasy i nehty. Proto Nutrilite™, světová jednička ve výrobě vitaminů a doplňků stravy1, přichází s unikátním doplňkem stravy Nutrilite™ Beauty You Glow. Díky svému jednoduchému užívání a výborné chuti získá srdce všech, kteří při své každodenní vytíženosti potřebují rychle a účinně podpořit svůj organismus.

Cesta ke kráse nebyla nikdy jednodušší

Nutrilite™ Beauty You Glow je důkazem toho, že cítit se dobře a vypadat zdravě nemusí být nedosažitelným cílem. Nový doplněk stravy je obohacený o čistě rostlinnou šťávu z granátových jablek vypěstovaných na organických farmách Nutrilite™, vitaminy A, C, E, biotin, selen, kolagen a v neposlední řadě kyselinu hyaluronovou. Tato kombinace zajistí, že se budete cítit i vypadat skvěle a svěže.

Značka Nutrilite™ si zakládá nejen na původu používaných surovin, ale i na procesu jejich zpracovávání a výroby. Proto spolehlivě kombinuje přírodní ingredience s nejmodernějšími vědeckými poznatky a technologickými postupy, aby zajistila nejvyšší standardy a uspokojila všechny požadavky svých zákazníků. Značka Nutrilite™ pěstuje rostliny a plody na více než 2 000 hektarech půdy certifikovaných organických farem. Některé produkty jsou vyráběny u výhradních partnerů Nutrilite™, kteří rovněž splňují přísné standardy a zásady pro jejich výrobu.

Nutrilite™ Beauty You Glow

Na ženy je v dnešní době vyvíjen obrovský tlak. I proto 61 % mileniálek denně užívá doplňky stravy na podporu celkového zdraví a k překlenutí nedostatků ve výživě.2 V rychlém a stále se měnícím světě je ale potřeba mít k dispozici produkt, který se postará o vaši pleť, vlasy a nehty, aniž by jeho užívání zpomalovalo vaše tempo a nasazení. To potvrzuje i 67 % procent mileniálek, které pracují i poté, co se staly matkami.3 Právě proto byl vyvinut doplněk stravy Nutrilite™ Beauty You Glow. Jednoduché užívání a výborná chuť lesního ovoce dodávají doplňku stravy na přitažlivosti. Ve dvou želatinových tobolkách denně dodáte organismu kombinaci všech potřebných látek.

Vypadat a cítit se skvěle!

Želatinové tobolky s příchutí lesního ovoce obsahují:

  • Vitamin A a biotin – účinně přispívají k udržení svěží a zdravě vypadající pleti.
  • Vitamin E, C a selen – tato kombinace vitaminů a minerálů přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
  • Biotin a selen – se postarají o zajištění zdravých vlasů od kořínků po konečky. Nehty se díky nim nelámou a netřepí.
  • Vitamin C – podporuje normální funkci imunitního systému a přirozenou tvorbu kolagenu, který je nezbytný pro správné fungování pokožky.
  • Šťáva z granátového jablka – jedinečná organická, čistě rostlinná ingredience z farem Nutrilite™
  • Složení je dále obohaceno o kyselinu hyaluronovou a kolagen, které jsou známé svými pozitivními účinky na pleť.

Důležitost biotinu a dalších ingrediencí potvrzuje také expertka na výživu ze společnosti Amway Česká republika a Slovensko Ing. Pavla Pešková Gazdíková. „Biotin neboli vitamin B7, patří do skupiny vitagenů, které v našem těle nesmí chybět. Pokud jejich hladina v těle klesne, naše pleť, vlasy i nehty nám to dají okamžitě vědět. Vlasy se začnou lámat a vypadávat, nehty jsou slabé a třepí se. Doporučuji zařadit do jídelníčku mandle, mrkev, ryby či květák, které tento vitamin obsahují,” vysvětluje Pešková Gazdíková a dodává: „S přibývajícím věkem tělo ztrácí přirozenou schopnost vyrábět si kolagen pomáhající v boji proti vráskám a povadlé kůži. Hlavním zdrojem kolagenu jsou hovězí a vepřové maso, ryby nebo vaječný bílek, zapomínat byste ale neměli také na potraviny s vysokým obsahem vitaminu C, jako jsou černý rybíz, citrusy, květák či rajčata. Vitamin C totiž podporuje vstřebávání kolagenu, a je tedy zásadní pro jeho tvorbu.”

Doporučená cena 870 Kč

Balení obsahuje 60 želatinových tobolek. Doporučená denní dávka jsou 2 tobolky denně.

Více informací na: www.amway.cz

Zdroj foto: Amway.cz, Pixabay.com