WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Obdarujte své blízké kouzelnými čaji Biogena

Čas Vánoc se blíží a s ním i chutě a vůně, které k nim neodmyslitelně patří. Perníčkové aroma, vůně jehličí nebo příjemný nádech bylinkových či kořeněných čajů linoucí se domem. Vychutnejte si svátky na plno a ponořte se do originálních chutí, které přináší česká rodinná značka Biogena.

Obdarujte své blízké kouzelnými čaji Biogena

Prožijte Vánoce s intenzivní chutí čajů Winter Tea Excellent, funkčními čaji Wellness Selection a ženy jistě ocení dárkovou kazetu bylinných čajů vyvinutých speciálně pro jejich potřeby Biogena Beautea. Dodejte letošním Vánocům neodolatelný šarm!

Není nad to si vánoční svátky prožít v objetí svých blízkých, klidu a pohodě a s horkým lahodným nápojem v ruce. Zahoďte letošní předvánoční stres za hlavu a vychutnávejte si příjemnou atmosféru za doprovodu voňavých čajů Biogena.
A nejen to. Luxusní čajové kazety jsou ideálním dárkem pro vaše blízké, kterým zpříjemní každou volnou chvíli.

Biogena Winter Tea Excelent

Co si vánoční čas užít opravdu na plno a vychutnat si speciálně navržené chutě zimy? S?originální kazetou Biogena Winter Tea Excellent plnou voňavých čajových směsí si tento vzácný čas opravdu vychutnáte. Speciálně namíchané sáčky navodí tu pravou vánoční atmosféru. Potěšte sebe i své blízké lahodnými čaji v?jedinečném zimním balení se 60 sáčky.

Pořídíte na www.tikaro.cz za 299 Kč.

Obdarujte své blízké kouzelnými čaji Biogena

Biogena Beautea

Každá žena si zaslouží cítit se skvěle nejen na těle ale i duši a o Vánocích to platí dvojnásob. Speciálně vyvinuté bylinné čajové kombinace Biogena Beautea vám s tím pomůže. Šest dokonale sladěných čajů se postará o pocit pohody během celého dne. Je libo být Probuzená, Lehká, Svěží, Uvolněná, Vyrovnaná nebo Zářivá? Jistě si zamilujete všechny čaje z kazety.

Koupíte na www.tikaro.cz za 119 Kč

Obdarujte své blízké kouzelnými čaji Biogena

Biogena Wellness Selection

Chcete prožívat vánoční svátky v klidu a pohodě, zatímco se budete cítit skvěle? Funkční čaje Biogena Wellness Selection budou tím nejlepším společníkem. Dejte sbohem nepříjemnému pocitu v žaludku s Body Balance, usínejte s klidnými myšlenkami díky Bedtime Harmony, získejte nezdolnou energii s Boost Energy, odstraňte ze svého těla škodlivé látky pomocí Bright Detox nebo podpořte svou ženskou či mužskou energii s Beautiful Lady a Brave Man. Pečlivě namíchané čaje pro jednotlivé potřeby vás budou směle provázet po celou dobu vánočních svátků.

Pořídíte na www.tikaro.cz za 89 Kč.

Obdarujte své blízké kouzelnými čaji Biogena

Zdroj foto: Biogena