WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Když je venku sychravo, udělejte si lázně doma

Podzimní dny mohou být krásné, ale často přinášejí i více stresu a napětí, a to zejména v předvánočním období. Co kdybyste si mohli dopřát okamžitý únik od „všeho“, aniž byste museli opustit pohodlí vašeho domova? V tomto článku vám představíme několik způsobů, jak si vytvořit domácí lázně pro podzimní pohodu a jaké vymoženosti mohou být vaší tajnou zbraní proti stresu.

Domácí lázně pro podzimní relax

Aroma elektrický přístroj pro relaxaci a vonění

K uvolnění se od stresu pomáhá především klidové prostředí a pohodová relaxační atmosféra. Takovou si můžete doma i na zahradě vytvořit pomocí aroma difuzéru, například Stadler Form Sophie, který nejen voní dle zvolené esence, ale také krásně vypadá. S jeho efektem zapálené svíčky si užijte dlouhé hodiny hry světla a vůně esenciálních olejů bez připojení do elektrické sítě. Tento difuzér může s plně nabitou baterií pracovat až 11 hodin, a dokáže také odpuzovat nepříjemný hmyz, což pak oceníte při letních večerech.

Masážní límec pro relaxaci

Po dlouhém dni se často objevuje napětí v krku a ramenou, zvláště při sedavém zaměstnání. Masážní límec vám pomůže relaxovat a můžete ho použít i v kanceláři. Vitalpeak MSG150 je vybaven 6 hlavicemi rotujícími ve směru i proti směru hodinových ručiček a zajistí dokonalou povzbuzující masáž. Infračervené vyhřívání pak pomáhá uvolnit svaly a zlepšit krevní oběh. Navíc lze použít také k masáži nohou, zad a dalších částí těla.

Domácí lázně pro podzimní relax

Obličejová sauna pro čistou pokožku

Pokožka obličeje potřebuje péči a čistotu, a zejména v chladných měsících si zaslouží pečlivě prohřát i horní dutiny. Lanaform Facial Care je obličejová sauna s nosním inhalátorem. Pomáhá vyčistit dýchací cesty a zároveň je šetrná k pokožce. Využívá účinek páry na hlubší a pečlivější vyčištění pleti, odstranění nečistot a akné. Doba provozu je až 20 minut s příkonem 70 W. S touto obličejovou saunou si můžete dopřát krásnou a zářivou pleť.

Masážní vanička na nohy pro relaxaci

Pokud vaše zaměstnání vyžaduje časté chození nebo naopak neustálou vzpřímenou polohu na nohách, zaslouží si lázně právě vaše dolní končetiny. Na takovou péči se zaměřuje právě masážní vanička. Napříkad Naipo NPFT-SPA01 s bublinkami a vibracemi vás okamžitě uvolní. Topné těleso udržuje vodu na zvolené teplotě a 8 masážních válečků masíruje chodidla. Tato vanička zlepšuje metabolismus a kvalitu spánku. Digitální displej a pohodlné ovládání vám umožní nastavit masážní přístroj přesně podle vašich preferencí.

Vibrační masážní přístroj pro uvolnění svalů

Po dlouhém dni plném fyzické aktivity nebo sedavé práce mohou být vaše svaly napjaté a unavené. Tento vibrační masážní přístroj nabízí řešení. Masážní pistole GymBeam VI v černém provedení je regenerační pomůcka pro sportovce. Výkonný motor dokáže vyvinout rychlost až 3 200 otáček za minutu. Pistole je vybavena dotykovým LCD displejem a 30 úrovněmi intenzity. Má nízkou hmotnost 1 200 g a protiskluzovou rukojeť. Součástí balení je 6 vyměnitelných nástavců a nabíječka pro nabíjení baterie s výdrží 4-6 hodin.

Domácí lázně pro podzimní relax

Mikrotrading Plop up! – Pomocník pro zmírnění stresu

A nakonec, pokud už nic nepomůže, lze pro uvolnění stresu použít hračku, která simuluje „praskání igelitových bublin“. Mikrotrading Plop up! je společenská hra a smyslová pomůcka, která pomáhá zmírňovat stres a únavu. Stačí stisknout tolik bublin, kolik chcete.

Domácí lázně pro podzimní relax

Závěr

Vytvořit si domácí lázně a najít svůj způsob relaxace ve svém vlastním prostoru nemusí být těžké. Tyto elektrické masážní přístroje nebo aroma difuzéry vám pomohou uvolnit stres, zlepšit pohodu a dopřát si zasloužený odpočinek. Buďte na sebe pozorní a pečujte o své tělo i duši, protože nikdo jiný to za vás neudělá.

Zdroj foto: Pexels.cz, Electroworld.cz