WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vyzkoušeli jsme novinky značky La Roche-Posay: Jaké byly naše dojmy?

Francouzská značka La Roche-Posay nedávno představila nové produkty, ucelenou řadu Hyalu B5 a sérum Pure Vitamin P10.

Séra spolu s pleťovým krémem jsem si vyzkoušela „na vlastní kůži“. Každý produkt jsem testovala 14 dní, aby se mohl projevit případný účinek. Jak testované produkty nakonec dopadly?

Intenzivní péče – řada Hyalu B5

Sérum Hyalu B5 díky unikátní formuli tvořené dvěma typy kyseliny hyaluronové, vitaminem B5 a madecassosidem zajišťuje vyplnění pleti a regeneraci – její aktivní obnovu.

Sérum představuje společně s pleťovým krémem Hyalu B5 vysoce hydratační komplexní péči, která působí proti vráskám a přispívá ke zdravému, svěžímu a odpočatému vzhledu pleti.

Sérum jsem používala ráno i večer na vyčištěnou pleť po dobu 14 dní. Při první aplikaci mě překvapila jemná, skoro nepostřehnutelná vůně. Součástí balení je kapátko, sérum tedy zůstane čisté. Jeho konzistence je „vodovější“, takže se výborně nanáší. Pleť má poté příjemnou texturu. Péči jsem završila pleťovým krémem stejné řady. Krém je lehký a výborně se roztírá. Ihned se vpije, pokožka po použití není vysušená ani mastná. Přiznám se, že mám ráda hutnější konzistence a pocit „promaštěné“ pleti. I přesto mi tento krém vyhovoval.

Již po pár dnech jsem pozorovala, že má pleť je po probuzení „jiná“. Působila vyhlazeným dojmem. Úbytek vrásek jsem po takto krátké testovací době nepozorovala, ale pokožka byla příjemně vypnutá.Věřím, že při dlouhodobém pravidelném používání by i tento účinek byl znát.

Vitamínová bomba – sérum Pure Vitamin P10

Regenerační sérum La Roche-Posay Pure Vitamin C10 si poradí s vráskami a jemnými linkami, nejednotnou texturou pleti i mdlým tónem a pomůže rozzářit vaši tvář. Díky vysoké koncentraci vitaminu C a obsahu dalších účinných látek bude vaše pleť okamžitě jemnější, hydratovaná a plná mladistvého jasu.

Sérum jsem nanášela každé ráno na důkladně vyčištěnou pleť. A již po první aplikaci jsem pocítila rozdíl oproti jiným produktům, které jsem už měla možnost testovat. Sérum na pokožce se celé vstřebalo, ale nezůstal po něm pocit suché pleti. Po týdnu používání jsem zpozorovala jiný nádech, pokožka působila rozzářeně a obešla bych se i bez make-upu. Za mě je toto sérum poklad a v koupelně si ho rozhodně nechám. Pokud nemáte výraznější vrásky a nepotřebujete vydatnou péči, sáhněte po tomto produktu.

Řady přípravků La Roche-Posay jsou přizpůsobeny specifickým požadavkům všech typů citlivé pokožky a nabízí řešení všem, které trápí pokožka intolerantní, reaktivní, atopická, nebo pleť se sklonem k akné. Nezbytným základem každého přípravku je termální voda z La Roche-Posay, která má antioxidační a terapeutické vlastnosti a okamžitě pleť zklidňuje.

Více produktů od této značky zakoupíte v e-shopu NOTINO.