WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Lush: Darujte to nejcennější – společný čas a dávku odpočinku!

Svatební sezóna je v plném proudu. Překvapte své blízké a dopřejte jim voňavý relax.

Hledáte inspiraci na originální dárek pro novomažele? Prozkoumejte LUSH nabídku plnou neodolatelných vůní, společnách chvil a zážitků z koupele.

Kolekce je dostupná ve všech prodejnách, online a v Praze i na Wolt(u)!

Shower in Lush

Dárek 2100 Kč / kus

Dárek plný povznášejících, svěžích produktů pro očistu těla od hlavy až k patě. Ideální dárek pro milovníky citrusových sprch! Osm povznášejících citrusových laskomin do sprchy a na tělo.

All The Best

Dárek 950 Kč / kus

Čtyři z našich nejprodávanějších produktů do sprchy a pro péči o tělo, které očistí, oživí a zjemní pokožku.

The Art of Bathing

Dárek 3300 Kč / kus

Kolekce 15 nejprodávanějších koupelových produktů pro ostřílené fanoušky koupelového umění i pro úplné začátečníky. Ručně vyrobený dárek ukrývající přehlídku ručně vyrobených koupelových produktů pro milovníky koupelového umění. Vykouzlí vám ve vaně umělecká díla hrající barvami, vůněmi i hebkou pěnou. Ať už máte náladu naložit se do hydratující lázně nebo zahrabat se do kopce bublinek, tato paleta koupelových zážitků vybraných pod pečlivou kuratelou se o to postará.

Relax More

Dárek 2500 Kč / kus

Jestli jste byli někdy tak zrelaxovaní, že jste si mysleli, že už to víc nejde, možná budete muset změnit názor! Tento ručně vyráběný veganský dárek je dokonalá ukolébavka
v krabici. Super-konejšivá kolekce vám pomůže uvolnit a zklidnit mysl i tělo a vynese vás nad mráčky.

Symphony no. 6

Dárek 1720 Kč / kus

Exkluzivní sada ručně vyrobených
a zdobených tuhých masážních olejů vám vykouzlí ultimátní wellness zážitek v pohodlí domova – symfonie tuhých masážních olejů Lush pro harmonii vaší mysli i těla. Tato kolekce požitků byla odborně namíchána z vybraných vůní a fair trade bio kakaového a bambuckého másla.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: Lush