WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pečujte o své nehty s kosmetickou značkou Sally Hansen

Salónní péče pro domácí použití, průkopník v barvách a péči o nehty a expertem na nehty již více než 50 let! V USA je číslem 1 v kategorii nehtů.

= 50 let tradice a výzkumů (číslo 1 v péči o nehty v USA)

= nepřekonatelný expert v péči o nehty (neustálé inovace, barvy a kreativita v profesionální kvalitě)

= salónní technologie pro domácí užití (rychle, jednoduše, prakticky s profesionálními tipy)

Sally Hansen představuje 3 kroky ke krásným nehtům v domácích podmínkách: vytvaruje, ošetří a opečuje, nabarví a vyzdobí.

Dokonalá manikúra nebyla nikdy jednodušší! Vyzkoušejte pečující produkty od Sally Hansen a nechte vaše ruce zazářit! Získejte krásné a zdravé nehty, které se nelámou, netřepí ani nepraskají!

https://www.sallyhansen.com/cs-cz/nail-care

VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL – Noční sérum pro silně poškozené nehty (249 Kč / 9,99 EUR)

Krásné nehty souvisí také se správnou péčí, kterou jim dopřejeme! Sally Hansen jako expert na nehty přesně ví, co vaše nehty potřebují. Velmi oblíbený je olejíček Vitamin E Nail & Cuticle Oil, který intenzivně hydratuje a zjemňuje nehtovou kůžičku a pečuje o suché, křehké nehty. Tento přírodní esenciální olejový komplex s vitaminem E, pšeničnými klíčky, meruňkovým jádrem, aloe & panthenolem navíc zlepšuje flexibilitu nehtu. Dermatologicky testováno. Každý večer nanášejte olej na nehty a krouživými pohyby ho vmasírujte do nehtů i okolní kůžičky.

INSTANT CUTICLE REMOVER – Odstraňovač kůžičky s expresním účinkem (249 Kč / 9,99 EUR)

Posilující složení pro jemnost a hebkost nehtové kůžičky. Skvělý také pro mozoly! Obohacený o heřmánek a aloe známé pro zklidnění a zjemnění.                                                                 

Jak na to: 1 Naneste na nehtovou kůžičku  &  2 Po 15 sekundách kůžičku jemně zamáčkněte  & 3 Poté ihned umyjte mýdlem a teplou vodou. Pro odstranění ztvrdlé kůže na nohou smyjte mýdlem a teplou vodou po 1 minutě

HARD AS NAILS -Zpevňující a posilující péče pro nehty (199 Kč / 7,99 EUR)

Nehtová klinika v lahvičce – chrání proti loupání, štěpení a třepení! Tento už téměř ikonický produkt v péči o nehty, který stojí na počátku 50leté úspěšné tradice značky Sally Hansen, doslova zapečetí hrany nehtu, takže pomáhá chránit proti olupování, třepení a štěpení nehtu. Výsledkem jsou delší, pevnější, tvrdší a zdravěji vypadající nehty.

NOVINKA! HAND MASK – Maska na velmi suché ruce obohacená o vitamíny a ořechové másla (249 Kč / 9,99 EUR)

Maska na velmi suché ruce ve formě rukavic na jedno použití. Díky ní si doprajete zážitek jako z luxusních lázní. Navíc její složení je obohacené o vitamíny a ořechová másla,vitamín E, makadamiové a bambucké máslo a okamžitě vyživuje vysušenou pokožku rukou. Ruce jsou jemnější, hebčí a už po jednom použití více hydratované. Velmi snadné použití.

CLASSIC CUTICLE NIPPER + PUSHER – kleštičky na nehtovou kůžičku (249 Kč / 9,99 EUR)

Sally Hansen kleštičky na nehtovou kůžičku s precizní čepelí vám pomohou s jemným a bezpečným odstraněním nehtové kůžičky. Spolehlivá kosmetická pomůcka, která je vyrobená z odolné nerezové oceli s extra ostrou čepelí pro dokonalé odstranění nehtové kůžičky. Sally Hansen kleštičky na nehtovou kůžičku se stanou vaším velkým pomocníkem při péči o vaše nehty.

INSTA-DRI TOP COAT – Urychlovač zaschnutí laku (199 Kč / 7,99 EUR)

Pro ještě rychlejší výsledek zakončete vaši manikúru urchylovačem zaschnutí laku a použijte vrchní lak Insta-Dri®. Tento akrylový polymerový vrchní lak urychluje schnutí všech barevných laků. UV filtry chrání barvu před vyblednutím a zažloutnutím, které jsou důsledkem vlivu slunečního záření a okolního prostředí. Používat ho můžete i mezi lakováním barevným lakem pro osvěžení barvy a dodání lesku.

Zdroj foto: Sally Hansen