WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Grilovací sezóna je tady! Jak ji zahájit se stylem?

Žádný majitel zahrady si neodpustí pravidelné jarní a letní grilování oblíbených pochoutek. Tyto okamžiky nejsou jen o výborném jídle, ale zároveň představují záminku k setkání s rodinou i dalšími přáteli. Jestli si chcete všichni pochutnat, nesmíte zapomenout na žádný detail. Jaký gril je pro vás ideální?

Grilovací sezóna je tady! Jak ji zahájit se stylem?

Dřevěné uhlí

Zdaleka nejklasičtější variantou jsou grily na dřevěné uhlí. Ty dodají jídlu specifickou chuť a vůni. Zároveň pracují velmi rychle, jsou cenově nenáročné na pořízení i údržbu a umožňují přímé i nepřímé grilování. V případě jejich koupě se opravdu nemusíte bát jakýchkoliv závad, protože celá konstrukce je až geniálně jednoduchá.

Jasnou nevýhodou je fakt, že nelze regulovat teplotu hoření. Stejně tak zapomeňte na používání daného typu v interiérech. Nemáte-li rádi důkladné čištění, raději se zaměřte na odlišnou možnost. Jakou?

Grilovací sezóna je tady! Jak ji zahájit se stylem?

Zkuste i plyn

Oblíbenou variantou jsou i plynové grily. Ty se chlubí absencí kouře a naprostou čistotou během i po provozu. Bez problémů je můžete používat i v interiérech a ještě díky nim ušetříte za drahé uhlí. Podstatným benefitem je snadná regulace teploty, takže si dokážete pohlídat celou přípravu od A až po Z.

Na druhou stranu jsou o dost těžší než venkovní grily na uhlí a stojí o něco více peněz. Někomu bude chybět i typické kouřové aroma, které se však dá nahradit speciální omáčkou.

Kde nakupovat?

Zahradní grily jsou v současné době extrémně žádané zboží. Chcete-li opravdovou kvalitu, navštivte internetové stránky e-shopu Avenberg. Daní profesionálové nabízí desítky a desítky ověřených produktů za velmi příznivé ceny, což platí i pro veškeré příslušenství ke grilu. Ve výsledku pořídíte spolehlivé výrobky za ceny od několika málo stovek korun. Nenechte si ujít časté slevové akce a rychlou dopravu až domů.

Zdroj foto: AVENBERG.cz