WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

První slunečné dny odstartovaly sezónu oblíbených nápojů Starbucks Refresha

Konečně je tu příjemně teplé počasí a s ním do Starbucks přichází jedinečné ovocné osvěžení v podobě čtyř lahodných nápojů Starbucks Refresha® s novými přírůstky.

Svěží tropická chuť Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® a Dragon Coconut Starbucks Refresha® s kousky ovoce je ideálním startem letošního léta. Sezóna ledových nápojů ve Starbucks může začít!

Příjemné exotické osvěžení nabízí nová Mango Dragonfruit Starbucks Refresha®, která v sobě ukrývá barevnou kombinaci sladkých chutí manga a dračího ovoce s ledem a kousky dračího ovoce. Pokud rádi zkoušíte novinky, určitě ochutnejte také tropickou kombinaci s kokosovým nápojem v Dragon Coconut Starbucks Refresha®. Do nabídky se vrací i hit minulého léta – Strawberry Açaí Starbucks Refresha®, která obsahuje kombinaci ovoce Açaí a plátků sladkých jahod. Milovníky krémových nápojů jistě potěší Pink Coconut Starbucks Refresha®, která doplňuje kyselou chuť ovoce Açaí a sladkost jahod kokosovým nápojem a plátky lyofilizovaných jahod. Ve světě je populární pod názvem Pink Drink.

Užijte si slunečné dny naplno a vychutnejte si letní Refresha® nápoje v některém ze stylových letních cold cupů z naší limitované nabídky. Pokud si v kavárnách Starbucks necháte připravit nápoj do vlastní nádoby, ušetříte vždy 10 korun a navíc přispějete k ochraně přírody snížením množství odpadu.

Zdroj foto: Starbucks